YILYAK SAMSUNSPOR'UN RAKİBİ AKRAN GEMLİK 

YILYAK Samsunspor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi ikinci haftasında, Akran Gemlik Basketbol ile karşı karşıya gelecek. Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda 16 Ekim Pazar günü saat 17.30'da gerçekleşecek. Kırmızı Beyazlıların hedefi sahasındaki ilk maçta galip gelip taraftara şölen havasında bir maç izletmek istiyor. YILYAK Samsunspor Basketbol Başkanvekili Arzu Uslu ise, tüm spor severleri birlikte tribünde maçı izleyip, takımı desteklemeye davet etti.  

KAVUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYORLAR

Sahalarında oynayacakları karşılaşma için heyecanlı olduklarını ve gün saymaya başladıklarını belirten Uslu, "Evet sahamızda ki ilk maçımız pazar günü olacak. Çocuklar çalışmalarına büyük bir titizlikle ve ciddiyetle devam ediyor. İnşallah güzel bir galibiyet ile 12. adamımızı mutlu etmek istiyoruz. Taraftarımızı çok özledik ve onlara sürprizlerimiz olacak. Ligdeki ilk maçımıza tüm spor severleri davet ediyoruz. Bizi yalnız bırakmayıp, salonda yerlerini almalarını bekliyoruz" dedi. 

"SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ "

Kombineler ile ilgili ise, YILYAK Samsunspor Basketbol Takımı Başkanvekili Arzu Uslu, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Ayrıca kombine satışlarımız devam ediyor. Büyük Samsunspor taraftarından ve sevdalılarından isteğimiz, kombine satışlarına ilgi göstermeleri ve bizlerin yanında olduklarını hissettirmelerini istiyoruz. Hep söylüyoruz yine yineleyelim, 'Sen yoksan bir eksiğiz' Takıma vereceğimiz en büyük destek bir kombine almak" 

Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.