"OYNAMA GARANTİSİ VERMEDİK"

Kırmızı Beyazlıların Başkanı Yüksel Yıldırım, bir televizyon programında, açıklamalarda bulundu. Emre Demir transferi hakkında konuşan Yıldırım, "Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile çok iyi bir iletişimimiz var. Lider olduğumuzda beni arayarak tebrik etti. Yine son gün beni aradı ve Emre Demir'i size vermek istiyorum dedi. Bende Başkanım olur neden olmasın dedim. Ayrıca Emre Demir'in oynama garantisi gibi bir durumu da söz konusu değil" diye konuştu. 

yıldırım

"TEKLİFİMİZİ YAPTIK BEKLİYORUZ"

Hasan Ali Kaldırım'a teklif sunduklarını futbolcunun kararını beklediklerine değinen Başkan Yıldırım, "Hasan Ali ile karşılıklı oturup konuştuk. Kendisine projelerimizi anlattık ve teklifimizi yaptık. Bizden cevap vermek için süre istedi. Kaldırım, gelmek isterse kapımız ardına kadar açık. Samsunspor olarak biz bu kadro ile buralara geldik. Ankaragücü'nden Zahid'i çok istedik. Oyuncu son haftalarda takımında oynamaya başlayınca Ankaragücü takımı vermekten vazgeçti"dedi. 

CAMİA İNANDI

Samsunspor'un Süper Lig'e gümbür gümdür geri geleceğinin altını çizen Başkan Yüksel Yıldırım, "Camia inandı. Takımı destekliyor. Erzurum maçında 22 bin kişi maçı tribünden takip etti. Türkiye'de 4 büyük takımı dışarı aldığınızda 22 bini yapan bir Adana Demirspor vardı. Onun dışında kim var bilmiyorum. Samsunspor gümbür gümbür Süper Lig'e geri geliyor. Taraftarıyla, camiasıyla" ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.