Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Samsunspor - Adana Demirspor maçının ardından Samsun Gazetesi Spor Müdürü Esra Vural'a özel açıklamalarda bulundu. 

"TOP BUGÜN BİZİ SEVMEDİ"

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Kırmızı - Beyazlılar'ın sahasında konuk ettiği Adana Demirspor maçının ardından Kanal S mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Samsun'a verdiği sözü tutacağına değinen Başkan Yüksel Yıldırım, "Maçta ilk golü atamayınca galip gelmesi biraz zor oluyor. İkinci yarıda hoca, maçın beraberlik ya da galip gelmek için gerekli hamleleri yaptı. Belki, biraz daha erken alsaydı Kingsley'i ve Dimata'yı sanki oyunun gidişatı daha farklı olabilirdi. Olurdu diyemem ama ikisinin oyuna girişi bir renk getirdi. Futbolda bir şans faktörü de var. Şans bizden yana değildi. Bu maçta top bizi sevmedi. 3 top direkten döndü" ifadelerini kullandı. 

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a forma Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a forma

"TAKIM İSTEYEREK OYNADI"

Takımın isteyerek oynadığına değinen Yıldırım, "1 puana razı olduk. Kötü değil. Takım isteyerek, yenmek için, yüreğiyle oynadı. Taraftarıma teşekkür ediyorum. İyi bir destek verdiler. Sonuçta mutluyuz. Bir puan, bir puandır. Çünkü bu saatten sonra biz her maçımızdan 1'er puan alırsak şu an 39 puanla 5 maçımız kalmış oluyor. Yani bu bizi 44 yapar. 44 puan bizi ligde tutar. Kasımpaşa ve Trabzon maçına 3'er puan için çıkacağız. Trabzon maçına kadar biz ligi garantilemek istiyoruz. Trabzon maçından sonra son üç maçı formalite yapmak istiyoruz. İnşallah öyle olur. Olmazsa da bu takım bu sene ligde kalacak. Çünkü inanılmaz bir emek ve çalışma var" diye konuştu.   

"KABUL EDERSE BİRLİKTE DEVAM EDECEĞİZ"

Markus'un sözleşmesine ilişkin de değerlendirmede bulunan Yıldırım, "Hocamla 10 hafta önce konuştum. Kendisine açık bir çek verdim. 'Hocam kafan rahat olsun. Sen, verdiğin sözü tutup Samsunspor'u Süper Lig'de tuttuğun sürece ben seninle yola devam edeceğim' dedim. Hocam da bunu duyunca, 'çok rahatladım. Ben işime bakacağım' dedi. Ben de 'hocam ne zaman istersen biz seninle o zaman görüşmeye hazırız' dedim. Beşiktaş maçı sonrası menajerlerinin geleceğini ve görüşme yapacağımızı planlamıştık ama sonra bize kendisini rahat hissetmediğini ve önceliğinin takımın ligde kalmasını garantiledikten sonra konuşacaklarını iletti. Biz hocamızla devam etmek istiyoruz" dedi. 

'ASANSÖR TAKIM OLMAYACAK'

Gelecek planları ile ilgili de konuşan Yıldırım, "Çok uğraştım ama, borcumuz olmamasına rağmen transfer yasağını kaldıramadık. Hocamıza bunu da anlattık. Kendisi de biliyor. Bu takımla seneye devam edeceğiz. Ama üzerine koyarak, gelecek. Hedef ilk 10, hatta ilk 5'i zorlamak olacak. Takım bu şekilde devam ederse önümüzdeki yıl rahat ilk 10'da olacak. Transfer dönemi açıldığında da gerekli eksikliklerimizi tamamlarız. Samsun'a sözüm var, onu yerine getireceğim inşallah. Akademinin gençleri geliyor. Onlarla da gurur duyuyorum. Taraftarımız rahat olsun bu takım asansör takım olmayacak. Bize inansın güvensinler, takımlarına her zaman olduğu gibi sahip çıkmaya devam etsinler. Biz gerekeni birlikte yapacağız. Tek hedefimiz şehrin takımını markasını bu ligde tutmak" dedi. 

GÜRKAN SARIKAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.