Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Samsun Havalimanı’nda karşıladığı anlara ait fotoğraf karesi ortaya çıktı. Yıldırım’ın protokolde yer alarak Erdoğan’la tokalaşması dikkat çekti.
YILDIRIM KARŞILAMA HEYETİNDE YER ALDI
Çorum FK karşılaşmasının ardından Samsun’a dönen Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kente gerçekleştirdiği ziyaret dolayısıyla havalimanında düzenlenen karşılama programında yer aldı. Protokol üyeleriyle birlikte Erdoğan’ı karşılayan Yıldırım’ın, Samsunspor adına Cumhurbaşkanı’na “Şehre hoş geldiniz” mesajı verdiği öğrenildi.

O ANLAR KAREYE YANSIDI
Karşılama programından yeni bir fotoğraf karesi de ortaya çıktı. Görüntüde Yıldırım’ın, havalimanındaki protokol karşılaması sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tokalaştığı an yer aldı.
SAMSUNSPOR KONUSU GÖRÜŞÜLMEDİ
Edinilen bilgilere göre havalimanındaki kısa karşılama sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yüksel Yıldırım arasında Samsunspor’a ilişkin özel bir görüşme gerçekleştirilmedi.
GÖZLER ANKARA’DAKİ GÖRÜŞMEDE
Yüksel Yıldırım’ın ilerleyen süreçte Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek Samsunspor’un talep ve beklentilerini aktarmasının beklendiği öğrenildi.
Samsunspor'da Marius için dudak uçuklatan teklif
Samsunspor’da işler neden kötü gidiyor? Taraftar cevabı verdi
DAHA FAZLA SAMSUNSPOR HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ





