Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol: "Kötü oynamadık, sadece gol eksikti" Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol: "Kötü oynamadık, sadece gol eksikti"

SAMSUNSPOR 10 KİŞİ KALDI 

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında dün Başakşehir FK ile karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda gerçekleşen karşılaşmaya etkili başlayan Kırmızı - Beyazlılar oyuncu Marius maçın 34. dakikasında VAR kararı ile kırmızı kart gördü ve Yılport Samsunspor sahada 10 kişi kaldı. Rakibine karşı bir kişi eksik oynamasına rağmen oyundan kopmayan Samsunspor ilk yarıyı 0-0’lık beraberlikle tamamladı. 

SKORU EŞİTLEYEMEDİ

İkinci yarı sahada 10 kişi olmasına rağmen skorda öne geçmek isteyen Kırmızı Beyazlılar, rakip oyuncu Aleksic’in 47. dakikasında attığı gol VAR kararıyla verilmesi sonucu rakibi karşısında 1-0 geriye düştü. Kırmızı Beyazlılar karşılaşmanın son 10 dakikasında hücum ağırlıklı oyuncuları sahaya sürüp, skoru eşitlemek istese dahi başarılı olmadı ve iyi oyun sergilemesine rağmen rakibine 1-0 mağlup oldu. Maçta çıkan kararlar ise tepkiye neden oldu.  

GÜRKAN SARIKAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.