TFF 1. Lig’in 8. Hafta müsabakasında Samsunspor ile Altınordu bugün saat 16.00'da 19 Mayıs Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi Samsunspor 5 puan ile 17. Sırada yer alırken Altınordu ise 9 puan ile 11 sırada bulunuyor. 

TÜRKALP DÜDÜK ÇALACAK!..
Samsunspor-Altınordu karşılaşmasını Ankara bölgesi hakemlerinden Özgüç Türkalp yönetecek. Türkalp'in yardımcılıklarını Emin Yıldırım, Soner Maraş yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yasin Kol belirlendi.

ALTINORDU'YA BÜYÜK ÜSTÜNLÜK!..
Samsunspor'un, İzmir temsilcisi Altınordu ile bugüne kadar yaptığı maç sonuçlarında büyük üstünlüğü bulunuyor. Bugüne kadar 10 maç yapmış olan iki ekipten Samsunspor maçların 7'sini kazanırken 1 maçta Altınordu sahadan galibiyetle ayrıldı. 2 maçta ise takımlar birbirine üstünlük kuramadı. Samsunspor bu maçlarda rakibine toplam 19 gol atarken kalesinde ise 7 gol gördü. 

İŞTE MAÇIN CANLI YAYINI!..
Samsunspor-Altınordu karşılaşması TFF 1. Lig yayıncı kuruluşu TRT tarafından TRT Türk kanalından naklen yayınlanacağı duyuruldu.

MUHTEMEL İLK 11'LER!.
Samsunspor'un Altınordu karşısına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor:
"Bekir Sevgi, Fatih Kılıçkaya, N'Diaye, Canberk Aydın, Burhan Arman, Hasan Kılıç, Berkay Polat, Murat Gürbüzerol,  Halil İbrahim Pekşen, Mustafa Sevgi, Mehmet Çakır."

Altınordu takımının ise maça şu 11 ile çıkması bekleniyor:
"Erce Kardeşler, Yusuf Acer, Sinan Osmanoğlu, Umut Sözen, Serkan Göksu, Erdoğan Yeşilyurt, Üstün Bilgi,  Arif Morkaya, Abdulkadir Parmak, Kerim Alıcı ve Yusuf Abdioğlu."

Haber: Ali BİROL