SAMSUNSPOR'DA KÖTÜ GİDİŞAT 

Süper Lig'de tam 11 yıllık aranın ardından bu sezon mücadele etmeye başlayan Samsunspor, henüz istenileni veremedi. Sezona başlanılan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayıran kırmızı-beyazlılarda Alman teknik adam Markus Gisdol takımın başına getirildi. Gisdol öncesi 7 maçta 6 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Karadeniz temsilcisi, son oynanan RAMS Başakşehir mücadelesinden ise golsüz beraberlikle ayrılarak, galibiyet hasretini sürdürdü.

LİGİN DİBİNE DEMİR ATTI 

Ligin 9. haftasında Pendikspor’un deplasmanda Konyaspor’u 2-1 yenmesi ve İstanbulspor’un sahasında MKE Ankaragücü’nü 2-1 mağlup etmesiyle galibiyet alamayan tek takım olarak Samsunspor kaldı. Samsun temsilcisi, ligde 8 karşılaşmada 6 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak ligin dibine demir attı.

İSTANBULSPOR MAÇI 8 KASIM'DA 

Trendyol Süper Lig'de en fazla galibiyeti 9’da 9 yapan Fenerbahçe alırken, sarı-lacivertlileri 8 galibiyetle Galatasaray takip etti. İlk 8 maçta Sivasspor, Fenerbahçe, Kayserispor, Galatasaray, Antalyaspor, Gaziantep FK, Çaykur Rizespor ve Başakşehir mücadelelerinden 3 puanla ayrılamayan Samsunspor’un yoğun yağış dolayısıyla yarıda kalan İstanbulspor maçı da 8 Kasım’da oynanacak.

ANKARAGÜCÜ MAÇINDA HEDEF GALİBİYET 

Samsunspor, 29 Ekim Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı MKE Ankaragücü'nü mağlup ederek galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.