İLK ÜÇTE YER ALDI 

Spor Toto 1. Lig 13. Haftada oynanan maçlar sona erdi. Kırmızı - Beyazlılar, Hüseyin Eroğlu ile çıktığı 5 maçta sırasıyla Altınordu'ya (deplasmanda) mağlup, sahasında Boluspor ile berabere, Pendikspor'a (deplasman), Göztepe'ye (sahasında), Tuzlaspor'a (Deplasmanda) galip geldi. Yılport Samsunsor yükselen performansıyla şu an ligde, 23 puan ile ilk üçte yer aldı.  

BU HAFTA BAY 

Yılport Samsunspor, son haftalarda aldığı galibiyet ile, ligin lideri konumunda bulunan Eyüpspor (30 puan) ile arasındaki puan farkını 7'ye düşürdü. Kırmızı - Beyazlılar Spor Toto 1. Lig'in 14'üncü haftasını maç yapmadan geçecek, 15'inci haftada 27 Kasım Pazar günü Ankara Keçiörengücü ile deplasmanda karşılaşacak. 

DEVRE ARASINA AZ KALDI 

Kırmızı - Beyazlılar, bu haftayı BAY geçerken devre arasına ise 5 maçı kalıyor. Bu zorlu karşılaşmalarda ise Süper Lig hedefi için kaderini belirleyecek puanlar alacak. Kırmızı-Beyazlılar sırasıyla; 27 Kasım Pazar A Keçiörengücü'yle, 3 Aralık Cumartesi Denizlispor'la, 9 Aralık Cuma günü Malatyaspor'la, Bodrumspor'la, ve Adanaspor'la karşı karşıya gelecek.

Haber Kaynak: Esra VURAL

 SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.