SAMSUNSPOR- ADANA DEMİRSPOR KARŞI KARŞIYA

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Ligi 33. haftasında sahasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek.

ZORLU MAÇ BUGÜN OYNANACAK

Maç bu akşam saat 19.00'da Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleşecek. Ligde kalmayı garantilemek adına önemli olan zorlu karşılaşmada Kırmızı - Beyazlılar'ın hedefi, rakibini yenip, alt sıralardaki rakipleri ile puan farkını açmak. 

46'INCI RANDEVU 

Kırmızı - Beyazlılar ile Adana Demirspor daha önce 45 kez birbirine rakip oldu. Bunların 14'ünü Yılport Samsunspor kazanırken, Adana Demirspor'un ise 17 galibiyeti bulunmakta. İki takım arasında ise 14 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. İlk devrede oynanan karşılaşmada ise Samsunspor rakibini 2-3'lük skorla mağlup edip, 3 puanı hanesine yazdırmıştı. 

32 MAÇTA 10 GALİBİYET

Samsunspor'da Fuat Çapa'dan Trabzonspor maçı öncesi açıklama: Galibiyetin öneminin farkındayız Samsunspor'da Fuat Çapa'dan Trabzonspor maçı öncesi açıklama: Galibiyetin öneminin farkındayız

Samsunspor, 32 karşılaşmada 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 14 mağlubiyet ile 38 puanı bulunmakta. Rakip filelere 36 gol gönderen Kırmızı - Beyazlılar, kalesinde 42 gol gördü. Rakibi Adana Demirspor ise, bu sezon oynadığı 32 maçta 9 galibiyet, 13 beraberlik ve 10 mağlubiyet ile 40 puanı bulunmakta. 

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.