Yılport Samsunspor'da bu sezon 55.Yıl Hatıra Kombineleri satışa çıkıyor. Kişiye özel olacak bu hatıra kartları taraftarlar tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor 

ÖZEL TASARIM OLACAK

Yılport Samsunspor Yönetim Kurulu, yepyeni bir uygulamayı hayata geçiriyor. '55.Yıl Hatıra Kombineleri' başlığı altında başlatılan yeni çalışma öncesinde taraftarlarını konuyla ilgili bilgilendiren kırmızı beyazlı ekipten şu açıklama yapıldı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun verdiği bir kararla, bu sezonun ilk yarısında tüm maçlar seyircisiz oynanacak.  Varsın tribünlerimiz boş olsun. Biz biliyoruz ki bizim taraftarlarımızın her birinin kalbi koca birer tribün. Ve o tribünler Samsunspor aşkıyla dolu. 

GERÇEK KOMBİNEYE DÖNÜŞECEK

Yıllardır kombine biletini alan, bütün iç saha maçlarında tribünleri dolduran, sesi kısılana kadar tezahürat yapıp her koşulda yanımızda olan taraftarlarımız için, bu sezon 55.Yıl Hatıra Kombineleri satışa çıkıyor. Kişiye özel bu hatıra kartları, Samsunspor'a olan sonsuz sevginizin ve tüm futbol camiasının zor zamanlar geçirdiği bu dönemde takımınıza verdiğiniz desteğin bir simgesi olacak. Üstelik sezonun ikinci yarısının seyircili oynanması kararı çıktığında, bu hatıra kombineleri, gerçek kombinelere dönüşecek ve yine tribünde yerinizi alabileceksiniz! Merak etmeyin, bu sezon tribünlerde buluşsak da buluşamasak da, sezon sonunda hep birlikte zirvede buluşacağız'' ifadelerine yer verildi.

Salim YILDIZ