Millet Partisi Samsun İl Başkanı Rıfat Yılmaz'dan birliktelik vurgusu
Millet Partisi Samsun İl Başkanı Rıfat Yılmaz'dan birliktelik vurgusu
İçeriği Görüntüle

Edinilen bilgiye göre olay, bugün saat 13.30 sıralarında Çorlu ilçesinde meydana geldi. Silahlı kavga ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekiplerine saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis memurları Erkan Tütüncüler ile Emrah Koç şehit oldu.

ACI HABER ANNESİNE VERİLDİ

43 yaşındaki şehit polis memuru Erkan Tütüncüler’in Samsun’un Bafra ilçesine bağlı Emenli Mahallesi’nde yaşayan annesi Efdade Tütüncüler’e acı haber, Murat Öner ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Benal Kurt tarafından verildi.

Şehit haberinin mahallede büyük üzüntüye neden olduğu öğrenildi.

ACI DOLU HAYAT HİKAYESİ

Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen şehit Erkan Tütüncüler’in çocuklarından birinin Van depreminde yaşamını yitirdiği, babasının ise daha önce hayatını kaybettiği belirtildi.

Yaşanan acı olay Samsun başta olmak üzere tüm Türkiye’yi yasa boğarken, sosyal medyada şehit polis memuru için çok sayıda taziye mesajı paylaşıldı.

Samsun'da iş yerinde korku dolu anlar! Patronuna ateş etti

Samsun’un turizm vitrini mercek altında!

DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: İHA