KONFERANS VERİLDİ 

Türk güreşinin sembolü dünya ve olimpiyat şampiyonu Yaşar Doğu vefatının 62. yıldönümünde Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF) tarafından düzenlenen Programla anıldı. KA-DEF binasında bulunan toplantı salonunda, düzenlenen programda, ilk olarak, Kuran-ı Kerim okundu. Ardından, Yaşar Doğu kitabının yazarı Arş. Yazar Ahmet Seven ile Yaşar Doğu’nun oğlu Profesör Dr. Gazenfer Doğu tarafından, 'Yaşar Doğu'yu Anmak' konulu konferans verdi. 

'SEMBOL İSİM OLDU'

Konferans sonrası, KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin, Yaşar Doğu'yu rahmetle anarak, programa katılanlara teşekkür etti. Prof. Dr. Gazanfer Doğu ise, ”Babamın ölüm yıl dönümünde bu sefer ayrı bir heyecan duyuyorum. Avrupa, Dünya, Olimpiyat şampiyonu olmuş ve olduktan sonra sembol bir isim olmuştur. Rahmetli babam sadece güreşteki başarılarından dolayı değil, hayatı, babalığı, örnek kişiliği ve ahlakı hepsini iç içe koyduğumuzda ortaya bir efsane çıkıyor. Hepimizin örnek aldığı ve alacağı bir kişi olarak hayatımızda yer almıştır" dedi.  

WhatsApp Image 2023-01-08 at 11.19.22 (1)

YOĞUN KATILIM

Programa Kavak Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullah Ayaz, Gelecek Partisi İlkadım İlçe Başkanı Yaşar Güngör, Deva Partisi ilkadım İlçe Başkanı Ender Çıkla, Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi eski dekanı Seydi Ahmet Ağaoğlu, Milli Güreşçi Mehmet Dombay, sivil toplum kuruluşları başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Başkan Erişgin, Günün anısına konuşmacılara tarafından plaket ve çiçek takdim etti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.