Samsun ve ilçelerinde faaliyet gösteren ziraat odası başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, Samsun ve ilçelerde tarımın sorunları, tarımsal kalkınmanın hızlandırılması ve hayvancılığın geliştirilmesi amacı ile görüş alıverişinde bulunuldu. 

KATKILAR SAĞLAYACAK 

Samsun Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı Vezirköprü Ziraat Odası Başkanı Aslan Kaya’nın başkanlığındaki ziraat odası başkanları Doğan’ı tebrik ederek başarılar diledi.
Kaya, "Sayın Başkanımızın yenilikçi ve vizyoner bakış açısı ilimiz ve ilçemiz tarımına önemli katkılar sağlayacaktır” dedi.

Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç ise sulu tarıma geçilmesinin önemini belirterek şunları söyledi: "Havza ve çevresinde çok sayıda sulama göleti var fakat bunlardan yeterince çiftçilerimiz faydalanamamakta. Artık vahşi sulama tekniğini bırakarak kapalı sulama sistemine geçmemiz hem suyumuzu korumak hem de çiftçilerimizin sulama imkanlarından daha fazla faydalanması acısından elzemdir. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Halit Doğan’ın katkıları ile bu konuda hızlı bir şekilde yol alacağımıza eminim."

Samsun'da görme engelli kadının hayali gerçek oldu Samsun'da görme engelli kadının hayali gerçek oldu

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.