"Kamuoyuna duyurulur" başlığıyla yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi; 

5362 sayılı kanunla kurulan ve bu kanun ile idare edilen, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim kurulu başkanı herkesin malumu olduğu üzere Hacı Eyüb Güler'dir.

Samsun merkez ve ilçelerinde bulunan, 42 bin esnafı kapayan 72 odasının, esnaf ve sanatkarının bağlı olduğu tek kurumdur. 14 şoförler odasının ve onlara bağlı olan  şoför esnafın da bağlı olduğu tek kurum yine Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğidir. Halka, esnafa ve millete hizmeti bir görev olarak bilen birlik başkanımız Hacı Eyüb Güler ile birlikte hareket ettiğimizi, çalışmalarımızı önceden olduğu gibi birlikte sürdürdüğümüzü, bugün de birlikte sürdürmeye devam edeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunuyoruz. 

Özellikle son günlerde şoför esnafı olarak bizleri, birliğimizin değerli başkanı ile ayrı gören, ayrı görmek isteyen ve ayrı göstermek için çaba sarfedenlerin varlığı, bu açıklayı yapmamızı zorunlu kılmıştır. Şoför esnafı, Başkan Hacı Eyüb Güler ile birlikte hareket etmektedir. 

Bu vesileyle, kime ve niye hizmet ettiğini kamuoyunun takdirine bıraktığımız gereksiz ve etik olmayan çabaların sonuç vermeyeceğinin de bilinmesini isteriz.

Son söz olarak Samsun ve ilçelerindeki şoför esnafı, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin ve değerli başkanının yanındadır, olmaya da devam edecektir. 

Samsun Servisçiler Odası Başkanı
Hüseyin BİNAY

Çarşamba Şoförler Odası Başkanı
Musa BALA

Alaçam Şoförler Odası Başkanı
Kurtbey BOZKURT

Havza Şoförler Odası Başkanı
Ertuğrul PEKPOLAT

Kavak Şoförler Odası Başkanı
Arif KAYA

Tekkeköy Şoförler Odası Başkanı
Murat EROL

Asarcık Esnaf Odası Başkanı
Recep DEMİRTAŞ

Bafra Şoförler Odası Başkanı
Metin GENÇÇAKIR

Vezirköprü Şoförler Odası Başkanı
Adem BAŞAR

Yakakant Şoförler Odası Başkanı
Duran KARGA

Ladik Şoförler Odası Başkanı
Sami AVKAR

19 Mayıs Şoförler Odası Başkanı
İlfet GÖREN

Terme Şoförler Odası Başkanı
Şuayip AKBULUT

Salıpazarı Şoförler Odası Başkanı
Osman AYDIN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.