Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" ‘Geleceğin Burada, Devletin Senin Yanında’ sloganıyla 28-29 Mayıs tarihlerinde  Samsun Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde Samsunlu gençlerle buluşacak.

GENÇLER BİLGİLENDİRİLECEK

Devlet teşvikleri tanıtım günleri, kamu kurumları ile gençleri bir araya getirmek ve kurumların proje desteği, hibe, burs, teşvik, fon, eğitim desteği, girişimcilik gibi sunmuş oldukları hizmetler hakkında gençlerimizi bilgilendirmek amacıyla Başkanlığımız koordinasyonunda; bakanlıklar, bağlı, ilgili ve ilişkili kurum/kuruluşları, Cumhurbaşkanlığına bağlı kurum/kuruluşlar ile Cumhurbaşkanlığı Ofislerinin de yer aldığı 40'ın üzerinde kurum ve kuruluşun katılımıyla düzenleniyor. Etkinlik, Gaziantep, Konya, Antalya, Adana’dan ve Kayseri’den sonra altıncı kez kuruluş ve kurtuluş şehri Samsun’da, gençlerle ve girişimcilerle buluşacak. 

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER YAPILACAK

İki gün sürecek etkinlik boyunca, gençlere yeteneklerini keşfedip geliştirmelerine katkıda bulunacak, ekonomi, eğitim, kültür, sanat, bilim, gibi alanlardaki faaliyetler ve başarı öykülerinin yanısıra, sportif faaliyetler, konser ve halk oyunları gösterileriyle de eğlenceli vakit geçirme imkanı sağlanacak.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.