HAYTAP Samsun İl Temsilcisi Gül Turan, göreve gelmeden önce Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım Merkezi'nin açılmasına ve barınaktaki hayvanların bakımlarının düzenli bir şekilde yapılmasına dair isteklerinin olduğu protokolü imzalayan Halit Doğan'a teşekkür etti.

Mustafa Demir, Samsun Büyükşehir Belediyesi Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım Merkezi'nin kapılarını kapatmış, bu durum hayvanseverlerin tepkisine olmuştu. HAYTAP Samsun İl Temsilcisi Gül Turan da, seçim kampanyası sürecinde Halit Doğan'la görüşerek sorunu anlatmıştı. Turan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan göreve gelir gelmez barınağın kapılarını açtırdığını açıkladı. 

Gazi Komutan Davut Ala'dan, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz'a hayırlı olsun ziyareti Gazi Komutan Davut Ala'dan, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz'a hayırlı olsun ziyareti

Doğan'ın seçilmeden HAYTAP'la protokol imzaladığını kaydeden Turan, "Seçim kampanyası döneminde Halit Doğan'la bir ara gelmiş sorunları anlatmıştık. Kendisi de bizi kırmayıp sorunu çözeceğini söylemiş hatta aramızda protokol imzalamıştık. Barınak çok feci vaziyette. Halit Doğan şimdilik çarşamba ve cumartesi günleri olacak şekilde açtı. Mustafa Demir hiç ilgilenmedi, hiç bakmadı. Halit Doğan'ın Çarşamba'da yaptığı işler buranın düzeleceğinin göstergesidir. Kendisi çok merhametli ve vicdanlı bir insan. Haytap'a imza verdi. Artık oradaki hayvanların bakımları yapılacak, tedavi edilecekler. Barınağa artık halk ve gönüllüler de girecek. Haytap olarak Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'a teşekkür ediyoruz" dedi.

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.