Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Samsun’un da aralarında bulunduğu 24 ilde toplam 660 muhtelif arsayı müzayede yoluyla satışa çıkarıyor. Samsun’daki arsalar için açık artırma 3 Eylül 2026 Perşembe günü gerçekleştirilecek. Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından 24 ilde bulunan 660 muhtelif arsa için satış süreci başlıyor. Açık artırmayla gerçekleştirilecek satışlarda vatandaşlara peşin ödeme veya 24 ay vade seçenekleri sunulacak.

SAMSUN’DAKİ ARSALAR 3 EYLÜL’DE SATIŞA ÇIKACAK

Samsun da arsa satışının gerçekleştirileceği iller arasında yer aldı. Samsun’daki arsalar için müzayede 3 Eylül 2026 Perşembe günü saat 10.30’da gerçekleştirilecek.

Aynı gün Adana, Aydın, Batman, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Mardin, Mersin, Muğla, Şırnak ve Van’daki arsalar da açık artırmaya sunulacak.

Samsun'da 6 katlı binada panik!
Samsun'da 6 katlı binada panik!
İçeriği Görüntüle

PEŞİN ALIMDA YÜZDE 25 İNDİRİM

Satışa çıkarılacak arsalar için ödeme kolaylığı da sağlanacak. Arsalar 24 ay vadeyle satın alınabilecek.

Peşin ödeme yapmayı tercih eden alıcılara ise yüzde 25 indirim uygulanacak.

TEMİNAT BEDELLERİ 20 BİN TL’DEN BAŞLIYOR

660 arsa için belirlenen teminat bedelleri taşınmazlara göre değişiklik gösterecek. Genel satış kapsamında en düşük teminat bedeli 20 bin TL, en yüksek teminat bedeli ise 20 milyon TL olarak açıklandı.

ARSA SATIŞI 24 İLİ KAPSIYOR

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından satışa çıkarılacak arsalar; Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Batman, Çanakkale, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Mardin, Mersin, Muğla, Samsun, Şırnak, Van ve Yalova’da bulunuyor.

MÜZAYEDELER 3 GÜN SÜRECEK

660 muhtelif arsa için açık artırmalar 2, 3 ve 4 Eylül 2026 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

2 Eylül Çarşamba saat 10.30: Balıkesir, Çanakkale, Edirne, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kocaeli ve Yalova.

3 Eylül Perşembe saat 10.30: Adana, Aydın, Batman, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Mardin, Mersin, Muğla, Samsun, Şırnak ve Van.

4 Eylül Cuma saat 10.30: Ankara, Antalya, Eskişehir ve Kayseri.

Samsun’da arsa sahibi olmak isteyen vatandaşların gözü, 3 Eylül’de yapılacak müzayedeye çevrildi.

Samsun’un coğrafi işaretli lezzeti dünya listesinde

Samsun'da 6 katlı binada panik!

DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Muhabir: NEJLA KAYA