Samsun Medya Grubu'nun samsungazetesi.com, samsuncanlihaber.com ve kanals.com sitelerinde başlattığı, eski ve yeni belediye başkanları ile mevcut başkanlar arasında iki ve üç dönem görev yapanların hangi dönemlerinde başarılı olduğunun değerlendirildiği "Vatandaş kıyaslıyor" anketi sona erdi.

Samsun Medya Grubu'nun samsungazetesi.com, samsuncanlihaber.com ve kanals.com sitelerinde 15 gün süren anket, 300 bin 156 görüntülemeye ulaşırken, 26 bin 279 kişi sadece bir kez oy kullanabildi.

SOKAK RÖPORTAJLARI 

Bu arada, Kanal S ekipleri, ilçe ilçe sokak röportajları yaparak binlerce kişiye aynı soruyu sordu. Alınan yanıtlar  Kanal S, Samsun gazetesi ve Samsun Canlı Haber TV'den yayınlanarak, sosyal medyadaki anketin adeta sağlaması yapıldı.

YILMAZ FARK ATTI

Dev ankette ve sokak röportajlarında eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın, Mustafa Demir'e açık ara  fark attığı görüldü. Atakum ve Ayvacık'ta,  eski ve yeni belediye başkanları arasında oylamada çok az farklar oluşurken, İlkadım, Terme, Bafra, Ladik ve Havza'da eski başkanlar öne çıktı. Canik, Çarşamba ve Alaçam'da yeni başkanlar eskilerini oylamada geçti. Öte yandan, ankette oy kulananlar Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılavuz ikinci dönemleri için
yüzdesel olarak az memnuniyet oyu aldı. Oy kullananlar 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ve Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis'ten  geçen ve bu dönemler için büyük oranda memnun olduklarını ortaya koydu.

İŞTE İLÇE İLÇE SONUÇLAR:

ÖZCAN TEZCAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.