Samsun'un Canik ilçesinde henüz sebebi bilenmeyen bir nedenle sokak ortasında çıkan bıçaklı ve sopalı kavgada yaralanan kişi, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. 

VATANDAŞLAR YARDIMA KOŞTU
 

Alınan bilgiye göre, Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi Şehit Mesut Birinci Caddesi'nde 25 yaşındaki Emin Kanbay ile 42 yaşındaki C.D. arasında henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Emin Kanbay, sopayla C.D'ye vurmaya başladı. O sırada C.D taksiden aldığı ekmek bıçağını rastgele savurmaya başladı. Kanbay, kalbine gelen bıçak darbesiyle yaralandı. Sokak ortasında düşen Kanbay'ın yardımına vatandaşlar koştu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

ŞÜPHELİ HASTANEYE KALDIRILDI
 

Emin Kanbay, hastaneye kaldırıldığı sırada hayatını kaybetti. Kavgada çeşitli yerlerinden yaralanan C.D. ise olay yerinde polis ekiplerinin gözetiminde Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

18 VE 10 SUÇ KAYITLARI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Bu arada, hayatını kaybeden Emin Kanbay'ın tehdit ve kasten yaralamadan 18, C.D'nin de yine aynı suçlardan 10 suç kaydı olduğu öğrenildi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.