CANİK'TE SANAYİDE CİNAYET 

Samsun'un Canik ilçesi Yeni Mahalle Gülsan Sanayi Sitesi 46. Sokak'ta meydana gelen cinayette, sanayideki iş yerinin karşısındaki çay ocağında silahlı saldırıya uğrayan oto döşemeci hayatını kaybetti.

A W210478 08

Samsunlu genç işçi Yasin Torun yaşam mücadelesini kaybetti Samsunlu genç işçi Yasin Torun yaşam mücadelesini kaybetti

CİNAYET, CANİK BELEDİYESİ ÖNÜNDEKİ CİNAYETLE İLİŞKİLİ ÇIKTI

Saldırıda ölen Asım Cerrah'ın, Canik Belediyesi önünde, 19 Ağustos 2020'de Hüsame Ünveren'i silahla öldüren ve yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırılan sanıklardan Ahmet Cerrah'ın ağabeyi olduğu öğrenildi.

A W210478 04

CANİK'TEKİ DİĞER CİNAYETİN İNTİKAMI MI? 

Canik Belediyesi önünde meydana gelen ve Türkiye'yi sarsan cinayette, Hüsame Ünveren (24) sokak ortasında başına kabza ve dipçikle vurulup, ardından tabanca ve tüfekle ateş edilerek öldürülmüş, Trabzon'da Sultan Murat Yaylası'nda Şenol Keleş'in tabancayla vurularak öldürülmesine ilişkin savcılık soruşturması da ayrıca dava dosyasına eklenmişti. 

POLİS, SORUŞTURMAYI DERİNLEŞTİRDİ 

Dün akşam saatlerinde sanayide işlenen cinayet, akıllara, 'İntikam cinayeti mi?' sorusunu getirirken polis olaylar arasındaki bağlantıyı bulmak için soruşturmayı derinleştirdi. 

SİLAHLI SALDIRGAN ARANIYOR 

Öte yandan, polis yaptığı araştırma sonucu silahlı saldırıyı S.T.'nin düzenlediğini tespit etti. S.T.'nin olay yerinden kaçtığı otomobil Tekkeköy ilçesinde jandarma bölgesinde terk edilmiş olarak bulundu. Silahlı saldırganın yakalanması için çalışmalar devam ediyor. 

Samsun'da belediye önünde cinayet - Son Dakika Türkiye Haberleri |  Cumhuriyet

HABER AJANS: İHA - AA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Editör: Ayşe Çolak