AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladıkları mesajlarda, sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulunarak, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

KARDEŞLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRME ZAMANI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem KARAASLAN: Paylaşmanın ve sevdiklerimizle bir arada olmanın en güzel halini yaşadığımız bir bayrama daha sağlık içerisinde erişmenin huzurunu yaşıyoruz. İslam dünyası olarak Ramazan Bayramı’nı karşılamanın sevincini yaşasak da Filistin başta olmak üzere zulüm altındaki coğrafyalardaki tüm soydaşlarımızın, kardeşlerimizin, masumların acısını yüreğimizde hissediyoruz. Kültürümüzde çok özel bir yere sahip olan, sevinçleri çoğalttığımız, acıları azalttığımız bayramlar aynı zamanda dayanışmamızı büyütme, kardeşliğimizi güçlendirme zamanlarıdır. Bu anlayışla Türkiye olarak, dünyanın gördüğü en büyük zulümlerden birine maruz kalan Gazze’li kardeşlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum.
Bayramı aileleriyle, akrabalarıyla geçirmek üzere yollarda olan tüm vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar diliyor, gidiş ve dönüş yolunda trafik kurallarına riayet etmelerini özellikle istirham ediyorum. Sağlıkla ve huzurla geçireceğimiz nice bayramlar dileğiyle, yediden yetmişe bu heyecanı yüreğinde taşıyan milletimize hayırlı bayramlar diliyorum.

Samsun'daki ziraat odası başkanlarından Halit Doğan'a ziyaret! Tarım konuşuldu Samsun'daki ziraat odası başkanlarından Halit Doğan'a ziyaret! Tarım konuşuldu

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ DE YANIMIZA ALALIM 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit DOĞAN: Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bırakarak sevgi, kardeşlik, dostluk, mutluluk ve kederi paylaşma günü olan bayrama milletçe, huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar, gönül köprülerinin kurulduğu, muhabbet bağlarının güçlendiği, yüreklerin sevgiyle coştuğu özel günlerdir. Bu mübarek zaman dilimleri, milli ve manevi duyguların, inançların, örf ve adetlerin paylaşıldığı, toplum olarak birlik ve beraberlik şuurunun en güzel şekilde ifade edildiği günlerdir. Bayram boyunca, birlikte geçireceğimiz mutlu ve huzurlu anları sevdiklerimizle paylaşırken, unutmayalım ki, çevremizdeki ihtiyaç sahiplerini de yanımıza alarak sevincimizi paylaşmak, bizlere ayrı bir mutluluk ve huzur verecektir. Ayrıca sevdikleri ile bayramı birlikte yaşama adına yola çıkacak değerli sürücülerimizden; trafik kurallarına uymalarını, yorgun veya uykulu şekilde araba kullanmayıp daha dikkatli ve sorumlu davranmalarını, kendinizin ve sevdiklerinizin hayatını riske atmamanızı tavsiye ediyorum. Bu vesileyle, başta Samsunlu hemşehrilerimiz olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla kutlar, bayramın sevgi, barış ve esenlik getirmesini temenni ederim.

BAYRAMLAR BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ 

İlkadım Belediye Başkanı İhsan KURNAZ: Bayramlar, insanların birbiriyle kaynaştığı, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerdir. İbadet, rahmet, bereket, sabır, yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sevgi, saygı ve hoşgörünün birleştirici gücü olan bayramlar milletimizin en güzel, en anlamlı günlerindendir. 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığı görevi ile bizlere bu mutluluğu yaşatan hemşehrilerimizle birlikte Ramazan Bayramı'nın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Kırgınlıkların unutulduğu, mutlulukların paylaşıldığı, dostlukların güçlendiği günler olan bayramlarda manevi değerlerimiz etrafında bütünleşeceğiz. Bu vesile ile, tüm hemşehrilerimin ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın ülkemize, başta Gazze olmak üzere İslam coğrafyasına ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.