Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Ramazan Bayramı'nın  bütün insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dileyerek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

SAĞLIK VE HUZUR GETİRSİN

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif DAĞLI: Birlik ve beraberliğimizin daha da artacağı mübarek Ramazan Bayramı’nın milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, değerli Samsunlu hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.

DAYANIŞMAYI BÜYÜTELİM

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem KARASLAN: Bu sene Ramazan Bayramı’na 6 Şubat’ta yaşanan ve Asrın Felaketi olarak nitelenen deprem afetinde kaybettiğimiz canlarımızın acısıyla giriyoruz. Bayramların acıları hafifletme, yaraları sarma, dayanışmayı büyütme, kardeşliği güçlendirme zamanları olduğuna inanıyoruz. Gönüllerin sevgiyle birbirine yakınlaşacağı, muhabbetin ve huzurun hâkim olacağı Ramazan Bayramı’mızı kutluyor, yediden yetmişe bayram heyecanını yüreğinde taşıyan milletimize hayırlı bayramlar diliyorum.

GÖNÜLLERİMİZ MUHABBETLE DOLSUN

Canik Belediye Başkanı İbrahim SANDIKÇI: Başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise cehennem azabından kurtuluş olan bir mübarek Ramazan-ı Şerif’i daha uğurlamış olmanın hüznünü, gönüllerimizin sevgiyle ve muhabbetle dolduğu, kardeşlik bağlarımızın daha da kuvvetlendiği bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar bir sonraki gelişini heyecanla beklediğimiz, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı müstesna günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle birlik ve beraberliğimizin daha da artmasına vesile olması dileğiyle milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

DAHA SIKI SARILALIM 

Atakum Belediye Başkanı Cemil DEVECİ: Paylaşmanın ve dayanışmanın sıcacık duygularını bizlere yaşatan Ramazan ayını bir kez daha hep birlikte geride bıraktık.  Ramazan Bayramı’na kavuşmanın manevi huzuru içerisindeyken, Şubat ayında meydana gelen büyük depremlerde kaybettiğimiz canlarımızın acısını yüreklerimizde taşıyoruz. Böyle bir acıdan sonra, birbirimize daha sıkı sarılmamız gereken bu bayramda özellikle deprem bölgesinden Atakum’a gelen depremzede ailelerimizin acılarına olduğu gibi bayramlarına da ortak olmalıyız. Tüm bu zor süreçte kentimizin gösterdiği örnek dayanışmayı bayramda da göstermeli, birlik ve beraberlik duygularımızı yükseltmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramımızın milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum.

ÖZCAN TEZCAN
 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.