Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi, düzenlediği sosyal etkinlikler ve aktivitelerle Samsunluların en çok tercih ettiği buluşma noktalarından biri olmayı sürdürüyor. Geleneksel olarak düzenlenen Tavla Turnuvası da bu etkinliklerden biri olarak büyük ilgi gördü. Soffa Restoran’da “Bileğine Güvenen Gelsin” sloganıyla 25-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen turnuvada, 430 kişi kıyasıya mücadele etti. Turnuva, görevli hakemler gözetiminde ve belirli kurallar çerçevesinde gerçekleştirildi.

Bayramı fırsat bildiler! Samsun'da suçüstü yakalandılar Bayramı fırsat bildiler! Samsun'da suçüstü yakalandılar


ORGANİZASYON BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Tavla Turnuvası etkinliğine katılan vatandaşlar, Lovelet Outlet'in bu yılki organizasyonundan da oldukça memnun kaldıklarını ifade etti. Böyle bir etkinliğin bir alışveriş ve yaşam merkezinde düzenlenmesinin anlamlı bir girişim olduğunu belirten katılımcılar, aileleriyle birlikte etkinliğe katılarak hem keyifli vakit geçirdiklerini hem de AVM’yi gezerek alışveriş yapma imkânı bulduklarını dile getirdiler. Bu tür etkinliklerin, insanların bir araya gelerek sosyalleşmelerine ve kaynaşmalarına vesile olduğunu vurgulayan katılımcılar, turnuvada kazanmanın ya da kaybetmenin önemli olmadığını, asıl önemli olanın dostluk ve eğlence olduğunu söylediler. Etkinliğe ev sahipliği yapan AVM yönetimine teşekkür eden katılımcılar, organizasyonu çok başarılı bulduklarını belirttiler.

BAŞARILI OLANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Turnuva sonunda birinci olan yarışmacı 10.000 TL, ikinci olan 7.500 TL ve üçüncü olan ise 5.000 TL değerinde hediye çeki ile ödüllendirildi. Bu anlamlı ve eğlenceli etkinlik, Lovelet Outlet AVM'nin sosyal etkinlikler konusundaki başarısını bir kez daha gözler önüne serdi. Turnuvada Musa Kırımlı 1'inci, Kerem Kılıç 2'inci, Mürsel Balta 3'üncü oldu. 


 Lovelet AVM tarafından geleneksel olarak düzenlenen Tavla Turnuvası Etkinliğine bu sene de yoğun bir katılım gerçekleşti. Vatandaşlar, organizasyondan övgüyle söz ederek AVM Yönetimine, bu anlamlı etkinliği gerçekleştirmelerinden dolayı teşekkür etti.

FİKİR İŞÇİSİ: GÜRKAN SARIKAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Editör: Rahşan Çelik