Samsun'da "sağlam" diye taburcu edilen ve rahatsızlanarak Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırıldığında birçok organı oluşmadığı için "engelli" raporu verilen çocuğun doğduğu özel hastaneyle ilgili olarak "Şikayet var" sitesine aynı hastane hakkında çok sayıda şikayet ulaştığı öğrenildi.

'KABUS' OLARAK YORUMLAMIŞLARDI

Samsun'da eşinin doğumu için gittiği İlkadım İlçesi'ndeki bir özel hastanede yaşadıklarını "Kabus" olarak değerlendiren 3 çocuk babası Murat Altunay, sağlıklı denilerek taburcu edilmesinden sonra kızı Eylül'ün "engelli" doğduğu gerçeğini Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ndeki muayene sırasında öğrendiğini söylemişti.

HUKUK MÜCADELESİ SÜRÜYOR

Yaşadıkları skandalla ilgili olarak dava açtıklarını belirten 3 çocuk babası Murat Altunay, kendilerine yanlış bilgi veren özel hastaneyle hukuk mücadelesini sürdürürken, sosyal medyada "şikayet var" platformuna, aynı hastanenin özellikle doğum konusunda çok sayıda şikayet olduğu ortayı çıktı.

BENZER ŞEYLERİ YAŞAMIŞLAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan manevi yardım çağrısında bulunan dertli baba Murat Altunay'ın yaşadıkları sıkıntıya benzer sürecin başka hasta ve hasta yakınlarının da başına geldiği "şikayet var" platformunda dile getirildi. Hasta yakınlarının sözkonusu şikayetlerinde, özel hastanenin tedavi sürecinde bilgilendirilmedikleri de ifade edildi.

Haber Kaynak: Emre Öncel

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.