SAMSUN'DA NARKO-KAAN EĞİTİMİ

Samsun Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İlkadım ilçesinde gerçekleştirilen çalışmalarda; Cumhuriyet Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlara yönelik 250 kişiye, Anıtpark çevresinde vatandaşlara yönelik 400 kişiye NARKO-NOKTA faaliyeti gerçekleştirildi. Ayrıca 1071 Özel Güvenlik Kursu’nda 32 kursiyere ve Gazi Caddesi Özdi Güvenlik Kursu’nda 22 kursiyere yönelik NARKO-KAAN bilgilendirme faaliyeti düzenlendi.

UYUMA UYGULAMASI VE NARVAS PROJESİ TANITILDI

Toplamda 704 kişiye ulaşılan etkinliklerde, uyuşturucuyla mücadelede vatandaşın desteğini güçlendirmek amacıyla UYUMA Uygulaması ve NARVAS Projesi hakkında tanıtım yapıldı.

HEDEF GENÇLERİ ZEHİRDEN KORUMAK

Narkotik ekipleri, "Gençlerimizi korumak için buradayız, uyuşturucunun kökünü kazıyacağız!" mesajıyla çalışmalarını sürdürüyor. Toplumun tüm kesimlerinin desteğini almak amacıyla düzenlenen bu etkinliklerle hem farkındalık artırılıyor hem de uyuşturucuyla topyekûn bir mücadele hedefleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ