SAMSUN'DA MUZAFFER ÖNDER ANILDI 

1989-1999 yılları arasında 10 yıl Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten merhum Muzaffer Önder için ismini taşıyan parkta anma programı düzenlendi. CHP Samsun İl Başkanlığı'nın düzenlediği törende Muzaffer Önder'in büstüne çelenk konuldu.

"ÇALIŞMALARI UNUTULMAYACAK"

Törende konuşan CHP Samsun İl Başkanvekili Uğur Ekinci, "CHP Samsun İl Başkan Vekili Uğur Ekinci: Samsun, Muzaffer Önder'i unutmadı, unutmayacak ve unutturmayacaktır. O, insanı ve doğayı seven, dürüst ve kararlı kişiliğiyle bizlere her zaman örnek olmuştur. Bundan sonraki arkadaşlarımıza da örnek olacaktır. Samsun ili hala onun hizmetleriyle ayakta durmaktadır. Yokluğu Samsun halkı için büyük bir eksikliktir. Sayın başkanım Muzzaffer Önder, seni ölümünün 18. yılında saygı, sevgi ve özlem anıyoruz." dedi.

Samsun’da kaybolan Esma Yığman'dan haber var! Samsun’da kaybolan Esma Yığman'dan haber var!

Muzaffer Önder Dönemi Genel Sekreteri Ahmet Sarı da şu ifadeleri kullandı;

Muzaffer Önder, her şeyden önce babacan bir insandı, sevgi doluydu. Herkese dost elini uzatırdı. Barış adamıydı. Makamlara, mevkilere, koltuklara asla itibar etmezdi. Ceketinin düğmesini hiçbir zaman çözmezdi. Siyaseten asla başkalaşmayan, asla Atatürkçü, Cumhuriyetçi demokrat çizgisinden ödün vermeyen birisiydi.  Büyük bir ikna gücü vardı. Meclisten hemen hemen bütün kararları diğer muhalif partilerinin de destekleriyle oy birliğiyle çıkarırdı. Böyle bir insan uzmanıydı, insanları kazanan birisiydi.

ANMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 

Törene ayrıca, ilçe başkanları, eski çalışma arkadaşları ve sevenleri katıldı. Muzaffer Önder Parkı'nda düzenlenen törenin ardından grup, Muzaffer Önder’in Bafra Kolay Mahallesi'nde bulunan mezarına hareket ederek burada da bir anma töreni gerçekleştirdi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.