Samsun'un Havza ilçesinde Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Lösemili Çocuklar Haftası ve "İyilik Var" etkinlikleri kapsamında lösemi tedavisi gören 4 yaşındaki Elif Pamuk'a doğum günü sürprizi yapıldı. Minik Elif'e moral vermek ve yeni yaş sevincini paylaşmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte dayanışma ve sevgi mesajları verildi.

samsun haber. Samsun'da lösemi tedavisi gören Elif'e yürek ısıtan sürpriz!

Yavuz Ağıralioğlu Samsun'dan seslendi: Sandıklardan fırtına geliyor!
Yavuz Ağıralioğlu Samsun'dan seslendi: Sandıklardan fırtına geliyor!
İçeriği Görüntüle

MİNİK ELİF'E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Havza Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, lösemi tedavisi gören Elif Pamuk'un 4. yaş günü kutlandı. Minik Elif'in yüzünü güldürmek ve ona unutulmaz bir gün yaşatmak amacıyla gerçekleştirilen kutlamaya Havza Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Neslihan Keskin ile İlçe Tapu Müdürü Hatice Elverdi de katıldı.

samsun haber. Samsun'da lösemi tedavisi gören Elif'e yürek ısıtan sürpriz!

"HER ÇOCUĞUN MUTLU OLMAYA HAKKI VAR"

Etkinlikte konuşan Havza Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sezen Necla Mutlu Güvendi, Lösemili Çocuklar Haftası'nın toplumsal farkındalığın artırılması ve dayanışmanın güçlendirilmesi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Her çocuğun mutlu olmaya, sevilmeye ve güzel anılar biriktirmeye hakkı olduğunu belirten Güvendi, çocukların yanında olduklarını hissettirmenin sosyal hizmet anlayışlarının önemli bir parçası olduğunu ifade etti.

"ELİF'İN YÜZÜNDE BİR TEBESSÜM OLUŞTURMAK İSTEDİK"

Minik Elif'in mutluluğuna ortak olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Güvendi, şunları söyledi:

“Bugün burada Elif kızımızın doğum gününü kutlayarak onun mutluluğuna ortak olmak, yüzünde küçük de olsa bir tebessüm oluşturmak istedik. Çocuklarımızın hayatına dokunmak, onların yanında olduğumuzu hissettirmek sosyal hizmet anlayışımızın en önemli parçalarından biridir. İyiliğin, sevginin ve dayanışmanın paylaştıkça çoğaldığına inanıyoruz. Elif kızımıza sağlıklı, mutlu ve umut dolu nice yaşlar diliyorum.”

DOĞUM GÜNÜ PASTASI KESİLDİ

Duygu dolu anların yaşandığı etkinlikte minik Elif için hazırlanan doğum günü pastası kesildi. Katılımcıların iyi dileklerini ilettiği kutlama, sevgi ve dayanışma mesajlarıyla sona erdi.

Samsun'da eğitim camiasının acı kaybı! Murat Bozkır hayatını kaybetti

YENİ Parti Samsun Milletvekili Dr. Murat Çan'dan 2027 bütçesine tepki

DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: İHA