Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Samsun ziyareti kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla buluştu. Kentte gerçekleştirdiği ziyaretler ve siyasi gündeme ilişkin Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulunan Ağıralioğlu, vatandaşların sorunlarını dinlediklerini belirterek önümüzdeki seçimlere ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

“SAMSUN'U ÇOK COŞKULU GÖRDÜM”
Samsun'da birkaç günlük program gerçekleştirdiklerini belirten Ağıralioğlu, ilçeleri ziyaret ederek toplumun farklı kesimleriyle bir araya geldiklerini söyledi.
Ağıralioğlu, “Samsun'a birkaç günlük program için geldik. Bütün ilçeleri geziyoruz. Hemşerilerimizle, çiftçilerimizle, esnafımızla, gençlerimizle buluşuyoruz. Meslek örgütleriyle görüşüyoruz, muhtarlarımızla oturuyoruz. Memleketimizin önümüzdeki dönem hizmetine talibiz. Herkese mesuliyetimiz adına sözler veriyoruz. Onların şikâyetlerini dinliyoruz. Samsun'u çok coşkulu gördüm” ifadelerini kullandı.
“SANDIKLARDAN FIRTINA GELİYOR”
Türkiye'nin önümüzdeki seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ağıralioğlu, siyasi atmosferin 2002 yılındaki şartlara benzediğini savundu.
Ağıralioğlu, şöyle konuştu:
“Memlekette önümüzdeki dönem sandıkta bir nöbet değişimi olacağını düşünüyoruz. Şartların 2002'ye benzediğini, 2002 şartlarıyla, 2002 hissiyatıyla seçimin geldiğini görüyoruz. Sandıklardan bir sürpriz çıkabileceğini görüyoruz. Sandıklardan fırtına geliyor. Bir dip dalgası var. Anahtar Parti bu dip dalganın önünde memleket hizmetini almak için her gün çalışıyor.”

“BİZ MEMLEKETİN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN KOŞTURUYORUZ”
Siyaset anlayışlarına ilişkin de konuşan Ağıralioğlu, Anahtar Parti'nin ilkeli ve çözüm odaklı bir siyaset yürüttüğünü ifade etti.
Ağıralioğlu, “Biz siyasetin ilkeli tarafında, nezaketli tarafında, terbiyeli ve ciddi tarafındayız. Siyasetin, memleketin sorunlarını çözme mesuliyetinin olduğu tarafında duruyoruz. Siyaset bu ara biraz dedikoduyla, biraz rakip yenmeyle meşgul. Biz memleketin sorunlarını yenmek için koşturuyoruz” dedi.
“SİYASET UZUN ZAMANDIR MİLLETİNDEN KOPTU”
Saha ziyaretlerinde vatandaşlardan olumlu karşılık aldıklarını öne süren Ağıralioğlu, bu ilgiyi partilerinin siyaset anlayışıyla ilişkilendirdi.
Ağıralioğlu, “Bizim Anahtar Parti olarak sahada gördüğümüz tebessümün ilkeli siyasetimizle, terbiyeli siyasetimizle, sorumlu siyasetimizle alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü siyaset uzunca zamandır milletinden koptu. Milletiyle aynı hizada duran siyaset uzun zamandır bekleniyordu” ifadelerini kullandı.
Anahtar Parti'nin vatandaşların sorunlarına çözüm üretme iddiasıyla hareket ettiğini belirten Ağıralioğlu, mevcut yaşam koşullarına yönelik eleştirilerini de dile getirdi.
“MİLLETİN ‘KURTULMAK İSTİYORUZ’ SÖZÜNÜN LOKOMOTİFİ OLACAĞIZ”
Açıklamasının sonunda partisinin önümüzdeki döneme ilişkin siyasi söylemine değinen Ağıralioğlu, vatandaşlarda değişim isteği bulunduğunu savundu.
Ağıralioğlu, “Bu milletin ‘Yeter artık, bıktık’ duygusu, ‘Yeter artık, kurtulmak istiyoruz’ iradesi bizi öne çıkarıyor. Milletimiz için bu şartlarda yaşamanın kader olmadığını söylüyoruz. Bunları kabul etmediğimizi ifade ediyoruz. İtirazımızla mayalandık” dedi.
Sahada gördüğü karşılığın yeni bir siyasi söyleme dönüştüğünü belirten Ağıralioğlu, sözlerini şöyle tamamladı:
“Türk milletinin kalbinde bulduğumuz karşılık şimdi neye döndü biliyor musunuz? Bu da önümüzdeki dönemin parolası olsun: Kurtulmak istiyoruz. Milletin ‘Kurtulmak istiyoruz’ sözünün lokomotifi olacağız.”
Samsun'da çatılarda panik! Ekipler harekete geçti
Samsun'da son haftalarda artış var! Uzman uyardı
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ





