Özel Atakum Kültür Okulları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda öğretmen, öğrenci ve velilerini; çok özel etkinliklerle bir araya getirdi. Öğrencilerin hazırladığı gösterilerden oluşan program beğeniyle izlendi.

26-kültür (2).jpeg

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Advanture Park doğal yaşam alanında yapılan gösteriler ve etkinliklerle minikler bayram coşkusunu doyasıya yaşadı. Havanın da güzel olmasını fırsat bilerek oyunlar oynayan minikler gönüllerince eğlendiler.

26-kültür (1).jpeg

'MUTLU VE GURURLUYUZ'

Özel Atakum Kültür Okulları Kurucu Müdürü Didem Sezer ve Kurucu Ayşegül Saral, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutlamaktan mutluluk ve gurur duyduklarını ifade ederek, "23 Nisan milletimizin yeniden dirilişini, milli egemenliği temsil etmektedir. Öğrencilerimizi bu bilinçle ve duyarlılıkla yetiştirmek asıl hedefimizdir. Çocuklarımızın heyecanla bekledikleri bu günü neşe ve mutlulukla kucakladık . Geleceğimiz olan çocuklarımızın , milli bilinçle, ilimle, fenle, 102 yıl önce meclisi açan ve millet iradesini üstün kılan Atamız ile aynı düşüncede kuracaklarına duyduğumuz inanç tamdır. Özel Atakum Kültür Okulları olarak tüm dünya çocuklarının bayramlarını kutlarız" dediler.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN. 

26-kültür (3).jpeg 

26-kültür (4).jpeg 

26-kültür (6).jpeg 

26-kültür (8).jpeg 

26-kültür (12).jpeg 

26-kültür (16).jpeg