Tekkeköy Belediyesi, Demet Akalın ve Selçuk Balcı'nın sahne aldığı konserle Samsun’a Zafer Bayramı coşkusunu yaşattı. Muhteşem konser, şehrin uydudan yayın yapan tek televizyonu Kanal S ekranlarından da canlı yayınlandı.

COŞKU İKİYE KATLANDI

19 Mayıs Stadyumu yanındaki etkinlik alanında on binlerce vatandaşlar konsere saatler kala yerini aldı. İlk olarak sahne alan Karadeniz müziğinin özgün sesi Selçuk Balcı, vatandaşları hareketli şarkılarla coşturdu. Ardından pop müziğinin sevilen ismi Demet Akalan'ın sahneye çıkmasıyla coşku ikiye katlandı. 

BAŞKAN TOGAR'DAN ANLAMLI HEDİYE

Konser sonunda Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve eşi Yasemin Togar, sanatçı Demet Akalın ile kızı Hira'ya 15 dilde 'Kadına şiddete hayır' yazan mor renkli forma, Selçuk Balcı'ya ise Atatürklü forma hediye etti. Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt ise Atatürklü formayı giyerek, armayı öptü. Sanatçılar, hediye için başkan Togar ve eşine teşekkür etti. Bu görüntüler ise Samsun'un tek uydu kanalı Kanal S TV ekranlarından canlı olarak yayınlandı.

"BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE KUTLADIK"

Başkan Togar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Bazı zaferler sonsuza kadar kutlanır. 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. yıl coşkusunu, Karadeniz müziğinin özgün sesi Selçuk Balcı ve Pop müziğin güçlü ismi Demet Akalın’ın sahne aldığı açık hava halk konseriyle tüm Samsunlu hemşerilerimizle birlik beraberlik içerisinde milli duygularımız dorukta en güzel şekilde kutladık. 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkumuzu birlikte paylaşan herkese gönülden teşekkür ederim."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.