Kızılay Samsun Şube Başkanlığı, Ramazan'ın ilk gününden itibaren hem Panorama Müzesi önünde kurulan iftar çadırında hem de mahallelerde tespit edilen ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştırıyor.

Yemekler, hayırseverlerin destekleriyle Kızılay Aşevi'nde titizlikle hazırlanıyor. Çadırda hazırlıklar her akşam saat 17.00 civarında başlarken, iftardan yaklaşık yarım saat önce Kızılay'ın genç gönüllüleri tarafından yemek dağıtımına başlanıyor. Günlük ortalama bin kişiye yemek dağıtılan bu organizasyon, Kızılay'ın dayanışma ve yardımlaşma ruhunun en güzel örneklerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Kızılay Samsun Şube Başkanı Onur Çoban, Ramazan boyunca yardımlaşma ve dayanışma geleneğini sürdüreceklerini belirterek vatandaşlara da bu hayır organizasyonuna destek olmaya davet etti.








