SAMSUN HÜRRİYET SOKAK'TA KADIN CİNAYETİ 

Alınan bilgiye göre, Samsun'un İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Hürriyet Sokak'taki bir apartmanda Adem Çay (48) ile boşanma aşamasındaki eşi Saadet Çay (43) arasında gece henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

SAADET ÇAY'IN HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ 

Tartışmanın ardından Adem Çay silahla ateş ederek Saadet Ç'yi vurdu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler Saadet Çay'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Saadet Çay'ın cenazesi, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kızılırmak Deltası'nda 22 yılda 200 binin üzerinde kuş halkalandı Kızılırmak Deltası'nda 22 yılda 200 binin üzerinde kuş halkalandı

19 SUÇ KAYDI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI 

İlçede esnaf olan ve "kasten yaralama, tehdit, yağma ve görevli memura mukavamet" suçlarından 19 kaydı bulunan Adem Çay ise olay yerinde gözaltına alındı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ 

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi.

SAMSUN'DA TOPRAĞA VERİLECEK 

Bir ortaokulda İngilizce öğretmeni olduğu öğrenilen iki çocuk annesi Saadet Çay'ın cenazesinin yarın Samsun'da toprağa verileceği belirtildi.

SAMSUN'DAKİ KADIN CİNAYETİ'NDE DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI 

Öte yandan İhlas Haber Ajans'ında yer alan detaylara göre, Adem Çay'ın 'kendini öldürüp intihar edeceği' mesajı üzerine yardımına giden  boşanma aşamasındaki eşi İngilizce öğretmeni Saadet Çay'ı öldürdüğü ortaya çıktı. Saadet Çay ile Adem Çay arasında Atakum ilçesinde bulunan yazlık evin boşanmaları halinde kime kalacağı konusunda çıkan anlaşmazlık yüzünden tartışma çıktığı bilgisine yer verildi. 

A W197664 01

A W197664 02

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.