Samsun'da Duruşehir ve Atakum şubesi ile hizmet veren, alanında öncü, yenilikçi güzellik uzmanı Kardelen Taşkın, hayata geçirdiği projelerin yanı sıra başarılı çalışma arkadaşlarına da unutulmaz bir sürpriz yaptı. Çalışanlarının performansını taçlandıran güzellik uzmanı Taşkın, personeline altın hediye ederek, yüzleri güldürdü. 

YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

Mutlu çalışan = mutlu müşteri formülü ile müşteri memnuniyetini artırarak, şubelerinde en iyi şekilde hizmet veren Taşkın, pozitif ve huzurlu bir çalışma ortamıyla yol arkadaşlarının emeğini karşılıksız bırakmıyor. Büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza atarak 5 yıldır kanser hastalarına ücretsiz destek veren Kardelen Taşkın, hem müştelerini hem de çalışanlarını da mutlu ediyor. Duruşehir ve Atakum şubelerinde çalışanlarıyla bir araya gekip toplantı yapan ve çalışanlarını altınla ödüllendirilen Taşkın, "Biz personelimizle aile ortamında çalışmayı çok önemsiyoruz. Bu nedenle yaptığımız etkinlikler ve sürprizlerle onları motive ediyoruz. Böylece başarımız her geçen gün artıyor ve daha da yükseliyoruz" dedi. 

ETKİNLİKLERE İMZA ATIYOR

Kardelen Taşkın ayrıca, sosyal ve kültürel etkinliklerle de büyük başarılara imza atıyor.  14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla, danışanlarına birçok kampanya oluşturan Kardelen Taşkın Beauty şubeleri büyük ilgi görüyor.

KADINLAR MATİNESİ 

25 Şubat Cumartesi günü Kardelen Taşkın Beauty Ana Sponsorluğu'nda gerçekleştirilecek muhteşem etkinlikte, sanatçı Rıdvan Adede Erbil Wedding Düğün Salonu’nda sevenleri ile buluşacak. Geceyi düzenleyen Kardelen Taşkın, güzel bir Kadınlar Matinesi gecesine imza atacağı için de ayrıca mutlu olduğunu ifade etti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.