OLAY İLKADIM'DA MEYDANA GELDİ

Samsun'un İlkadım ilçesi Mecidiye Caddesi'nde bir trafodan dumanlar yükselmesi üzerine yapılan ihbarın ardından harekete geçen itfaiye ekipleri, hatalı park engeliyle karşı karşıya kaldı.

GEÇİŞİ ENGELLEDİ

Edinilen bilgiye göre Mecidiye Caddesi'ndeki iş yerleri önündeki elektrik panosundan duman yayıldı. Dumanı gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak ihbarda bulundu. Kısa sürede harekete geçen ekipler, Kaptağa Sokak üzerinden olay yerine seyir halindeyken hatalı park engeliyle karşılaştı. Yarısı kaldırımda yarısı yolda olan araç, itfaiye aracının geçmesini engelledi. 

TEHLİKE OLUŞTURACAK BİR DURUM OLMADIĞI TESPİT EDİLDİ

Ardından olay yerine giden eden ekipler, yaptıkları kontrollerin ardından tehlike oluşturacak bir durumun olmaması üzerine buradan ayrıldı. Trafoyla ilgili kontrollerin yapılması için konu, YEDAŞ ekiplerine bildirildi. 

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Hatalı parklanma nedeniyle itfaiye aracının geçiş yapamadığına şahit olan vatandaşlar da sürücülerin park konusunda dikkatli olmasını gerektiğini belirterek, "Çok önemli bir durum yoktu ama olabilirdi. Ya büyük bir yangın olsaydı? Sürücülerin daha duyarlı olması gerekiyor" dedi. 

Emre ÖNCEL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.