KİRAZLIÇAY MAHALLESİ'NDE TABANCAYLA VURDU

Olay, ilçeye bağlı Kirazlıçay Mahallesi’nde 24 Aralık gecesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ç.Y., aralarında husumet bulunduğu öğrenilen E.E.’yi tabanca ile vurarak olay yerinden araçla kaçtı.

EKİPLER ÇALIŞMA BAŞLATTI

Olay üzerine Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

DÖRTYOL MEVKİSİNDE YAKALANDI

Ç.Y., olayda kullandığı 9 milimetre çapında 1 adet ruhsatsız tabanca ve 4 adet fişek ile beraber 24 saat içerisinde Çarşamba ilçesi Dörtyol mevkisinde yakalanarak gözaltına alındı.

DURDURULAN ARAÇTA ELE GEÇİRİLDİ

Öte yandan suçun takibine ilişkin çalışmalar sırasında ekipler, durdurulan bir araçtaki G.Z isimli şahsın uyuşturucu kullanma, bulundurma ve satın alma suçu, kasten yaralama, silahla tehdit ve parada sahtecilik suçlarından arandığını, 5 yıl 3 ay 3 gün kesinleşmiş cezası olduğunu belirledi.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi nereye taşınıyor? Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi nereye taşınıyor?

Zanlılar işlemleri için emniyete götürüldü.

İHA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

Editör: Rahşan Çelik