Kaza, sabah saat 08.30 sıralarında İlkadım ilçesi Ankara yolu Anadolu Bulvarı Toybelen mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mahmut Murat G. yönetimindeki 55 AIK 340 plakalı otomobil, Samsun’dan Kavak yönüne ilerlediği sırada yolun karşısına geçmeye çalışan Hatun Kabadayı’ya çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ağır yaralanan kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

BALIK FABRİKASINDA İŞE BAŞLAYACAKTI
Hayatını kaybeden Hatun Kabadayı’nın 3 çocuk annesi olduğu ve bir balık fabrikasında işe başlayacağı öğrenildi. Sabah saatlerinde çalışmak için evden çıkan Kabadayı’nın, dolmuştan indikten sonra fabrikanın bulunduğu noktada karşıya geçmeye çalıştığı sırada kazanın yaşandığı belirtildi.

EŞİ VE OĞLU GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Acı haberi alarak olay yerine gelen eşi Ali Kabadayı ile oğlu Aydın Kabadayı, Hatun Kabadayı’nın cansız bedeninin başında büyük üzüntü yaşadı. Yol kenarında yükselen feryatlar çevrede bulunan vatandaşlara da duygusal anlar yaşattı.

SÜRÜCÜ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Olay yerinde jandarma ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Hatun Kabadayı’nın cenazesi, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığı’na gönderildi.
Kazaya karışan sürücü Mahmut Murat G. ise İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan sürücü, “taksirle bir kişinin ölümüne sebep olmak” suçlamasıyla Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Tokat’taki patlama davasında Samsun'daki otel detayı dikkat çekti
Samsun'da yol çilesi! Mahalle sakinlerinden yetkililere çağrı
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ





