Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Alaçam, Asarcık, Canik, Çarşamba, Kavak, Ladik, Salıpazarı, Tekkeköy,  Vezirköprü  ilçelerinde ise tüm okullarda eğitim ve öğretime 1 gün ara verildiğini açıkladı 

kar-tatili-ic-502

SAMSUN'DA HANGİ İLÇELERDE OKULLAR TATİL?

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı, olumsuz hava şartları ve ulaşımda yaşanabilecek olası aksaklıklar nedeniyle  Samsun'un
Alaçam, Asarcık, Canik, Çarşamba, Kavak, Ladik, Salıpazarı, Tekkeköy,  Vezirköprü ilçelerinde okullarda eğitim ve öğretime 1 gün ara verildiğini açıkladı

İşte Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan o açıklama;

Alaçam; Alaçam İlçemiz Kızlan ortaokulumuz ve Şehit Uzman Onbaşı Şükrü Elibol İlkokulunda 06.02.2023 Pazartesi günü 1 gün süreyle eğitime ara verilmiştir.

Asarcık; İlçe geneli tüm okullarda 06.02.2023 Pazartesi günü 1 gün süreyle eğitim öğretime ara verilmiştir.

Ayvacık; Ayvacık Terice İlk-Ortaokulu, Zaferköy İlkokulu, Karaağaç ilkokulu, Kazancılı ilkokulu , Tekür ilkokulu , Haydar ilkokulu yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verilmiştir.

Canik; 06.02.2023 Pazartesi günü 1 gün süreyle taşımalı eğitime ara verilmiştir.

Havza; İlçe geneli tüm okullarda 06.02.2023 Pazartesi günü 1 gün süreyle eğitim öğretime ara verilmiştir.

Kavak; İlçe geneli tüm okullarda 06.02.2023 Pazartesi günü 1 gün süreyle eğitim öğretime ara verilmiştir.

Ladik ; İlçe geneli tüm okullarda 06.02.2023 Pazartesi günü 1 gün süreyle eğitim öğretime ara verilmiştir.

Salıpazarı; Salıpazarı İlçemizde Tahnal İlk/Ortaokulumuz, Konakören İlk/Ortaokulumuz ile Cevizli İlkokulumuzda Taşımalı Eğitime 1 gün süre ile ara verilmiştir. Diğer taşımalı öğrencilerimizden kar yağışı nedeniyle eğitim öğretime devam edemeyen öğrencilerimiz izinli sayılacaklardır.

Tekkeköy; 06.02.2023 Pazartesi günü 1 gün süreyle taşımalı eğitime ara verilmiştir. Ayrıca Yaylageriş,Kahyalı, Sarıyurt Ali Osman Gür ve Yağbasan İlkokulu ve Ortaokullarımız da bir gün süreyle tatil edilmiştir.

Terme; 06.02.2023 Pazartesi günü 1 gün süreyle Ambartepe Eroğlu İlk/Ortaokulumuzda taşımalı eğitime 1 gün süre ile ara verilmiştir.

Vezirköprü; 06.02.2023 Pazartesi günü 1 gün süreyle taşımalı eğitime ara verilmiştir

Eğitime ara verilen okulların güncel listesine "http://samsun.meb.gov.tr/www/olumsuz-hava-kosullari-nedeniyle-egitim-ogretime-ara-verilen-okullarimiz/icerik/2727" adresinden ulaşılabilecek.

SAMSUN'DA HANGİ İLÇELERDE OKULLAR TATİL?

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.