Samsun'da güzellik sektörünün öncü isimlerinden Kardelen Taşkın Beauty'in başarılı işletmecisi Kardelen Taşkın, "Kadınlar arasında en çok kolajen ip uygulamamız tercih ediliyor. Bu uygulamayla kadınlar, aynaya baktıklarında daha genç hissetmelerine neden oluyor" dedi.

18-kardelen (2)

KİŞİYE ÖZEL UYGULAMA

Samsun'da Atakum ve İlkadım İlçesi'ndeki şubeleriyle her yaştan kadına çeşitli hizmetler veren Taşkın, SMG'ye özel açıklamalarda bulundu. Şubelerindeki hizmetlerden bahseden Kardelen Taşkın, "Şubelerimizde cilt bakımları, epilasyon, kalıcı makyaj, zayıflama, bölgesel incelme ile güzellik adına her şeyi yapıyoruz. Kadınlarımız ciltlerini bizle tanısınlar. Doğru işlem için önce cilt analizi yapıyoruz. 10 ayrı katmanda cildin ihtiyacına bakıyoruz. Yaş ve cilt yaşına uygun hangi işlemlerin ona uygun olup olmadığına karar veriyoruz. Ardından da uygulamalara alıyoruz. Lazer epilasyonda ise buz lazerdir ve bu uygulamayı yaz ve kış yapabiliyoruz. Ağrısız ve sızısız olarak ilk seansta yüzde 40'a kadar dökülme alabiliyoruz. 10 seansta da bir insanın rahatlayabileceği kadar vücudunda bitmeler oluyor" dedi.

18-kardelen (1)_473x315

KOLAJEN İP GENÇLEŞTİRİYOR

Kadınların en çok 'Kolajen İp' uygulamasını tercih ettiğini belirten Kardelen Taşkın, "Bölgesel incelmede hem zayıflamak adına hem de fit duruşunu yakalama adına G 5 ve simülasyon hizmetimiz var. İşlemlerimizde çatlak onarım ve kolajen ip var. Kolajen ip çok tercih edilen bir uygulamamız. Botoks etkisi vererek ince çizgi ve kırışıklıkları ilk seanstan itibaren kolajen ip desteği ile açıyoruz. İnsanların kendilerini aynaya baktığında daha genç hissetmesine neden oluyor" diye konuştu. 

KANSER HASTALARINA ÜCRETSİZ HİZMET

Kanser hastalarına yönelik kalıcı makyaj işlemini ücretsiz gerçekleştirdiklerini söyleyen Kardelen Taşkın, "Kalıcı makyajda 4,5 senedir yürüttüğümüz bir projelerimiz var. Kanser hastalarına şubelerimizde kalıcı makyajları ücretsizdir. Onlara bir umut ışığı olma adına çalışmalar yürütüyoruz. Gönüllere dokunmak sadece işlem yapmak ve para kazanmak değildir. Kanser hastalarının umutları bittiği zaman biz onlara yüzünde küçük küçük imzalarımızı atarak aslında onların mutlu olmalarına sebep oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynak: Hakan AKGÜN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.