Sevdamız Samsun Genel Merkezi’ni ziyaret eden Gülay Deveci, “CHP Samsun Milletvekili aday adayıyım. Benim işim, arkadaşlarım, dostlarım, ailem herkes Samsun’da. Ben Ankara’nın değil Samsun’un milletvekili olacağım” dedi.

GÜLAY DEVECİ ADAY ADAYI 

Sevdamız Samsun Genel Başkanı Nuri Seven, yönetim kurulu üyeleri ve kadın meclisi üyeleri ile sohbet eden Gülay Deveci  “CHP Samsun Milletvekili aday adayıyım. Benim işim, arkadaşlarımız, dostlarımız, ailem herkes Samsun’da. Ben Ankara’nın değil Samsun’un milletvekili olacağım. Henüz resmi süreç başlamadı. Partimiz tarafından süreç başlatıldığında CHP İl Başkanlığı’nda resmi açıklamayı yapacağım” diye konuştu. 

‘SAMSUN’A SAHİP ÇIKIN YETER’

Deveci’ye çıktığı yolda başarı dileyen Sevdamız Samsun Genel Başkanı Nuri Seven ise, “Biz parti ayrımı yapmadığımızı her zaman dile getiriyoruz. Bizim için önemli olan Samsun’a verilen değer ve hizmet. İsimlerin veya hangi partinin olduğu önemli değil. Samsun için birliktelik sağlandığı ve bu güzel şehrimizin menfaatleri gözeten herkese kapımız sonuna kadar. Samsun’un aleyhinde hareket edenler olursa da onların da karşısındayız. Bizim tek istediğimiz, milletvekili seçilen, belediye başkanı seçilen veya bürokrat olarak atananların Samsunumuza her alanda sahip çıkmalarıdır” ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.