KAFİFEKALE MAHALLESİ'NDE KAZA

Kaza, Samsun'un İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi 30 Ağustos Caddesi'nde meydana geldi.

NURŞEN ATEŞ'E ÇARPTI

Edinilen bilgiye göre, Ramazan U. idaresindeki 55 AFE 524 plakalı tır bulunduğu yerden dönüş için manevra yaparken sürücü aracın kör noktasından geçtiğini iddia ettiği yaya Nurşen Ateş'i (49) fark etmeyerek çarpıp altına aldı.

TIR SÜRÜCÜSÜNÜ UYARDI

Bu sırada yoldan geçen bir dolmuş aracının sürücüsü tırın önünden geçmeye çalışan yayaya çarparak altına aldığını görünce aracını durdurup tır şoförünü uyardı. Araçtan inen tır sürücüsü, Nurşen Ateş'in aracın altında olduğunu fark etti.

NURŞEN ATEŞ KURTARILAMADI

Ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Nurşen Ateş yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DEHŞET DOLU ANLARI ANLATTI

Olay anını anlatan 3'üncü Hat Dolmuş Hattı Şoförü Erkan Şahin, vefat eden kadının dolmuştan indikten sonra evine doğru yürüdüğünü belirterek, ''Evi de çok yakın buraya. Burası geniş bir alan olduğu için dönüş almaya çalıştı. O anda bir araçtaki kişiyle de sohbet ediyordu. O sırada kadın geçerken TIR şoförü de kalkış yapmak istedi. Kör noktada kaldığından dolayı kadını göremedi. Biz kendisine bağırdık, kadının önünde olduğunu söyledik. Tampona çarpmasının ardından sürüklendi. TIR'ın altında sıkıştı. Ambulans geldi ve daha sonra hastaneye kaldırıldı'' dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.