Samsun'da Atakum'da uyuşturucu ticareti! 2 kişi adliyeye sevk edildi Samsun'da Atakum'da uyuşturucu ticareti! 2 kişi adliyeye sevk edildi

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Cumhur İttifakı'nda beklentinin büyük olduğuna işaret ederek,  "Bizler önce devletim, sonra milletim, sonra partim, sonra ben düsturuyla yetiştiğimiz için liderimizin bu ilkeleri doğrultusunda hareket edeceğiz" dedi.

SON SÖZÜ BEHÇELİ SÖYLEYECEK

MHP Samsun İl Başkanlığı, Canik Meşe Tesislerinde düzenlenen programda eski yöneticilerle bir araya geldi. Programa çok sayıda önceki dönem parti yöneticileri katılırken, etkinlik MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur'un konuşmasıyla başladı. Başkan Burhan Mucur, "Sevgili dava arkadaşlarım, hatırlarsanız ilk toplantımızı da burada yapmıştık. Cumhur İttifakı'nda tabii ki beklentiler büyük. 4 ay içinde güzel işlere imza attık. Daha güzel projelerimiz var. Milliyetçi-Ülkücü Hareket olarak Bizler önce devletim, sonra milletim, sonra partim, sonra ben düsturuyla yetiştiğimiz için liderimizin bu ilkeleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Sen ben yok biz var Cumhur ittifakı olarak bütün ilçeler ve Büyükşehire talibiz. Tabii ki son sözü bilge liderimiz verecek. Samsun'da olduğu gibi 81 ilde de bilge liderimizin kararıyla her şey nihayet kazanacak." dedi.cProgramın önemine vurgu yaparak katılımcılara teşekkür eden Mucur, birlik ve beraberlik mesajını güçlü bir şekilde dile getirdi.

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.