Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda yapılan Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı'na, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Çevre Şehircilik ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, TBMM Bütçe ve Plan Komisyonu Başkanı Mehmet Muş, Milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu ile eski Sağlık Bakanı Ahmet Demircan katıldı. MHP Milletvekili Prof.Dr. İlyas Topsakal, geçirdiği bir rahatsızlık sonucu toplantıya gelemedi.

Samsun, Gazze için yürüyecek! Samsun, Gazze için yürüyecek!

TOPLANTIYA KATILMADILAR

Tanıtım toplantısına, yeniden aday gösterilmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ve Ladik Belediye Başkanı Adnan Topal'ın katılmadığı görüldü.

DOĞAN'A BÜYÜK ALKIŞ  

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'ın konuşması, sık sık alkış ve sloganlarla kesildi. Doğan'ın, eski belediye başkanlarına teşekkür etmesi de takdirle karşılandı.

WhatsApp Image 2024-02-04 at 12.14.02

3  BUÇUK SAAT CANLI YAYIN

Samsun Medya Grubu mecralarında 3 buçuk saate yakın canlı yayınlanan görüntüler, Google Trends'te "Kanal S" büyük çıkış yakalayan kelime oldu. Büyükşehir Belediyesi'nin youtube kanalındaki SBB TV'nin toplantıya ilişkin canlı yayın yapmaması dikkat çekti.

AW134623_06

SALONA SIĞMADILAR

Aday tanıtım toplantısında yoğun katılım yüzünden çok sayıda vatandaş, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nun dışında kaldı. Vatandaşlar, toplantı sonuna kadar salonu terketmedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.