Toplum Gönüllüleri Vakfı İğne Deliği Gençlik Merkezi'nde öğrencilerle buluşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Halit Doğan ve İmren Nilay Tüfekci ile Atakum Belediye Başkan Adayları Özlem Maraş ve Serhat Türkel ve Adem Bektaş partilerine ayrılan zaman dilimi içinde 'Sansürsüz Masa' programında sorulan soruları içtenlikle yanıtladı.

Program öncesi Kanal S mikrofonlarına özel açıklamalarda bulunan adaylar, gençlerin fikirlerini çok önemsediklerini belirterek şunları şöyledi:

GELECEĞİN SAHİBİ ONLAR

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Halit Doğan, "Gençlerle sık sık bir araya gelmeye çalışıyoruz. 'Şehrine, fikrinle yön ver' proje lansmanı da başlattık. İnsanların fikirlerini alamaya çalışıyoruz. Gençler en değerlisi. Geleceği tasarlayan, geleceği hayata geçirecek olan gençler. Bugünün sahibi de geleceğin sahibi de onlar. Şehri birlikte konuşmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

BİZE KATACAKLARI ÖNEMLİ

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci: Biz tam anlamıyla sosyal belediyecilikte gençleri ve kadınları önceliyoruz. Onların sorucağı sorulara, varsa şikayetleri ve önerileri almak için güzel bir ortam. Bol istişareli geçsin, sohbet ortamında geçsin istiyorum. Önemli olan gençlerin bize katacakları. Biz hem sorunları çözmeye, hem de bu şehre değer katmaya aday olduğumuz için gençlerle birlikte yüreyeceğimiz yol bizim için çok önemli. Bu programı da çok önemseyerek geldik. 

EVLATLARIMIZ İÇİN YOLLARDAYIZ

Samsun'da FETÖ operasyonu! Yeni gelişme Samsun'da FETÖ operasyonu! Yeni gelişme

Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Özlem Maraş: Gençlerimizle birlikte Atakum'u, hayallerimizi konuşacağız. 31 Mart akşamı 1 Nisan sabahında projeleri hep birlikte gerçekleştireceğiz. Özellikle evlatlarımız için bu yollardayız. Atakum için de eğitimden, kültürüne, sanatına kadar diyoruz... Gençlerimizi çok önemsiyoruz. Samsun'u dertleneceğiz, Atakum'u daha da dertleneceğiz. Herkes kendi hedefinde güzel ve seviyeli bir yarış oluyor. 1 Nisan sabahında Atakum'da Türkiye Yüzyılı için şahlanış başlayacak.

DESTEKLERİMİZ SÜRECEK 

İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş: Buradaki arkadaşlar bizlere yabancı değiller. Gençlerimize desteklerimiz sonuna kadar sürecek.

PROJELERİ PAYLAŞTI

CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel: Vizyonumuzu projelerimizi genç arkadaşlarımızla paylaşacağız. Siyasetteki rekabet de çok güzel. Hiçbir zaman kutuplaştırmıyoruz. Biz diğer adaylarımızla da sahada karşılaşıyoruz. Memleket meselesi olduğu bilincindeyiz. Hepimiz aynı yeri amaç ediyoruz. Rakiplerimize olan saygımız siyasetin nezaketi her tarafta var. 

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.