Samsun'un İlkadım İlçesi Karadeniz Mahallesi Aziziye Caddesi'nde açılışı gerçekleştirilen Altun Matbaa ve Reklam Şirketi'nin açılışında siyaset, ticaret ve spor dünyası bir araya geldi.

TOPLUM İÇİN ÜRETİM

Altun Matbaa ve Reklam Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Altun, açılışta yaptığı konuşmada," Parasal değerlerden bakmayı tercih etmemekle birlikte, halkın ihtiyaçlarını ön plana alarak işimize başladık.  Bizim temel misyonumuz, bu topluma olan borcumuzu verebilmek ve toplum için üretebilmektir. İşletme sahibi olarak görülebiliriz ama ben sosyal kimliğimden dolayı önemli hedeflerim toplumsal değerleri gütmektir. Topluma daha ne kadar fazla hizmet edebiliriz değer katabiliriz ve geliştirebiliriz gibi fikirler bizim hedeflerimizi yansıtmaktadır. Bu yolda da ilerleyeceğiz " dedi.

GÖNÜLLERE DEĞMİŞİZ 

Altun Matbaa ve Reklam Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Emel Altun da "40 yıldan beri ticaretle uğraşıyorum bu iş üzerine de yeni yeni yöneldik. Hedeflerimiz çok büyük. Çok mutluyum dostlarımız  arkadaşlarımız katıldı bizleri yalnız bırakmadı o kadar gönüllere değinmişiz ki,  bundan daha büyük mutluluk olmaz" diye konuştu.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,Atakum Belediye Başkanı Av.Cemil Deveci, CHP İl Başkanı Fatih Türkel,CHP Atakum İlçe Başkanı Turgay Özçelik,  BSE Radyo Televizyon Yayıncılığı Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Akyüz, Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun, 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun, Yılport Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, Yılport Samsunspor Genel Müdürü Soner Soykan, Samsunspor Kulübü Derneği Başkanvekili ve Bahçeşehir Koloji Genel Müdür Yardımcısı Savaş Boyar, Yağız Spor Boks Kulübü Başkanı Halit Kol, Atakum Belediyespor Kulübü Başkanı Tuğrul Öngel, eski Gazi Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mehmet Ali Coşkuner, İş insanı Cavit Likoğlu, eski hakemlerden Ali Gürler, Şirinler Taraftar Grubu Başkanı Doğukan Bayrak, Söğütlübahçe taraftar Grubu Başkanı Ümit İren, Şehzadeler Taraftar Grubu Başkanı Hikmet Şimşek, Samsunsporlu Aileler Derneği Başkanı Cüneyt Şenkal, Sevdamız Samsun Platformu Başkanı Nuri Seven, Şimşekler Taraftar Grubu Başkanı Oral Çakıroğlu ve Şimşekler Taraftar Grubu Tribün Lideri Melih Demirbaş'ın katıldığı açılışta, Aziziye Caddesi'nde büyük bir kalabalık yaşandı.

ZEYNEP BARUTÇU

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN