Samsun Medya Grubu'na açıklama yapan vatandaşların birçoğu Büyükşehir Belediyesi tarafından devreye alınan 'Akıllı Şehir Trafik Güvenliği' uygulamalarının ardından özellikle Cumhuriyet Meydanı ve Liman Kavşağı'nda sorunlar yaşandığını belirterek, çözüm istedi. 

BİR EKSİKLİK VAR

Mustafa TÜRKMEN: Gördüğüm şu ki daha rahatlatmadı. Henüz daha bir etkisini görmedik. Demek ki bir eksiklik var. Aksine trafik daha kötü oldu şu an. 

SIKIŞIKLIK OLUYOR

Miran KATİPOĞLU: Meydanı rahatlatmadı aksine daralttı. Orta yerdeki göbeği büyüttüler. Burada özellikle trafik akşam saatlerinde daraldı. Sıkışıklık oluyor akşam saatlerinde trafikte. Meydan merkezi bir yer. Buranın biraz daha geniş olması lazım. 

DAHA DA ZORLAŞTIRDI

Salih Efe GÜREL: Trafik rahatlamadı. Aksine daha da zorlaştırdı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki göbek çok daha küçüktü. Yol daraldıkça arabaların geçmesi daha da zorlaştı. Kavşak büyüdüğü için ışıkları da kapattılar çok yoğunluk olduğu için.

RAHATLIK SAĞLAMADI

Naci DUMRUL: Rahatlatmadı bence daha da bozdu. Hiç güzel bir şey yapamadılar. Şoförler için kötü bir durum oldu. Geçiş yolları daha da engellendi. Bir rahatlık sağlamadılar.

ŞERİTLERDEN MEMNUNUZ

Bayram TOZLU: Biraz olsa da rahatlattı. Araba kullanıyorum ben de. Yan ve sola dönme şeritlerinden çok memnunuz. 

YARARLI BULMUYORUM

Osman AKTAŞ: Liman’ın oradaki akıllı kavşak da bir bozukluk var. Kavşakta kaza yaptım. Akıllı kavşakları yararlı bulmuyorum. 

ESKİDEN DAHA GÜZELDİ

Mustafa ÇAKIR: Bence rahatlatmadı. Trafik felç. Eskiden daha güzeldi. Ben Atakum’ da oturuyorum. Akıllı kavşak diyorlar ama maalesef daha çok bekliyoruz ışıklarda ve pek memnun değiliz. 

IŞIKLARDA ÇOK BEKLİYORUZ

Ünal SAAT: Bazı yerler iyi oldu ama olmayan yerler de var. Işıklar çok fazla yanıyor, çok fazla bekliyoruz.

VATANDAŞ GEÇEMİYOR

Sedat VURAL: Maalesef rahatlatmadı ve daha kötü yaptı. Vatandaş geçemiyor ve araçlar nereden döneceğini bilemiyor. İster istemez de kazalar oluyor tabi ki. Akıllı kavşak hiç iyi bir uygulama değil. 

YAYALAR İÇİN İYİ OLDU

Ayşe CİVİL: Uygulama trafiği hiç rahatlatmadı. Trafik yine aynı. Fark eden hiçbir şey yok. Sadece yayalar daha rahat geçiyor. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN