Kanal S ekranlarında canlı olarak yayınlanan AK Parti Temayül Yoklaması'nda değerlendirmelerde bulunan belediye başkan aday adayları, sonucun ne olursa olsun partilerine desteklerinin tam olduğunu Samsun için çalışmaya devam edeceklerini ve söyledi.


Kanal S, Samsun'da gerçekleştirilen AK Parti Temayül Yoklaması'nın nabzını tuttu. Teşkilat mensuplarının aday görmek istediği isimleri oyladığı temayül yoklamasında başkan aday adayları Kanal S mikrofonlarına değerlendirmelerde bulundu. 

"HERKESLE KUCAKLAŞTIK"

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman KAYMAK: Herkes birbirine saygılı, saygı çerçevesi içinde çok demokratik bir yarış oluyor. Temayül yoklaması adeta şölen havasında gerçekleşiyor. Herkes birbirine saygılı. Samsun'u ve Samsunluları çok seviyorum. Buradaki arkadaşların hepsiyle kucaklaştık, çok güzel sevgi paylaşımları var. Sonucun tüm ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. 

"SAMSUN'A HİZMET ŞEREFTİR"

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin DÜNDAR: 2019'da 3 dönem belediye başkanlığını Çarşamba'da tamamladıktan sonra tecrübemizi Büyükşehir'de devam ettirmek istedik. Samsunumuz çok büyük bir şehir. Samsun'a hizmet etmek şereftir. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz.  

"DEMOKRASİ ŞÖLENİ"

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan TOK: Temayül yoklaması, partimizin teşkilatlarına verdiği değerin bir göstergesi. Burada panayır havasında aday adaylarımızın, teşkilat mensuplarımızın olduğu bu ortamda birlik ve beraberlikle demokrasi şöleni yaşanıyor. En önemlisi halkımızın teveccühü ve temayül yoklamasıyla genel merkezimizin kararıyla adaylar belirlenecek. Çıkacak sonuçların hayırlı olmasını diliyorum. 

"CUMHUR GALİP GELECEK"

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman KALDIRIM: Tüm arkadaşlar birbirlerini tebrik ediyorlar. AK Parti ailesi olmanın özelliklerini ortaya koyuyorlar. Bu camiaya 2004 yılında katıldım. Önceden başkanlık yapmış arkadaşları görüyoruz, hasret gideriyoruz. Kimse kimseyi kırmamaya özen gösteriyor. Adaylıklar kesinleştikten sonra aday adayı olan arkadaşların bulundukları bölgelerde AK Parti'ye destekleri devam edecek. Bu da en büyük özelliğimiz. Vatandaşımız, hizmet için yola çıkanları takdir ediyor ve sandıkta da bunu gösteriyor. Samsun Büyükşehir ve tüm ilçelerde Cumhur İttifakı galip gelecek.  

"ŞÖLEN HAVASINDA"

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Oktay AVCILAR: Şölen havasında bir aday adaylığı yarışı var. Bu bizim zenginliğimiz. Bu birlik ve beraberlikle beraber, seçimlerde 17 ilçeyi ve Büyükşehir'i kazanacağız. İlkadım'da birçok kademede görev yaptım. Gençlik kollarıyla başlayan süreç, ilçe başkan yardımcılığı, ilçe başkanlığı, il başkan yardımcılığı ve İl SKM başkanlığıyla devam etti. İlkadım'ın her köşesini tanıyoruz, eksikliklerini biliyoruz. Çok zengin bir aday adayı listemiz var. Hep birlikte İlkadım'ı güzel günlere taşıyacağız.

"BİRBİRİMİZİN AYNISIYIZ"

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya ÇINKIL: Meşale şehir Samsun diyoruz. Samsun'un kalbi de İlkadım. 20 yıla yakın İlkadım'da hizmetimiz olmuştu. Kamudaki görevimizi nihayetlendirip, aday adaylığımızı kamuoyuyla paylaştık. Teşkilatımızla, İlkadımlılarla kucaklaşıyoruz. 61 mahallesinin her sokağından teveccüh görüyoruz. Birlikte güzel bir süreç yaşıyoruz. Her aday adayı arkadaşımızı birbirimizin aynısı görüyoruz. Amacımız İlkadım'ı AK belediyecilikle buluşturmak.

Samsunlular dikkat! Meteoroloji uyardı: Şemsiyenizi almadan evden çıkmayın Samsunlular dikkat! Meteoroloji uyardı: Şemsiyenizi almadan evden çıkmayın

"DÜNYANIN EN BÜYÜK STK'SI"

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Özlem MARAŞ: AK Parti'nin birçok kademesinde görev aldım. En son da Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı olarak görevlendirildim. Kadınlara rol model olan Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem hanımla çalışma fırsatı yakaladım. Sonrasında istifa ederek Atakum Belediye Başkan Adayı Adayı başvurumu yaptım. AK Parti dünyanın en büyük STK'sı. Çok büyük bir aileyiz. Dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bugünlere kadar geldik. Allah bana nasip eder belediye başkanı olursam bilgi birikimlerimle, alınamayan hizmetleri geri kazandırarak, çağdaş ve gerçekçi projelerle Atakum'a hizmet etmeye devam edeceğiz. Eğer ki başka bir adayımız kazanırsa onun yanında yer alır sonuna kadar çalışmaya devam ederim. 

"AŞKLA YOLA ÇIKTIK"

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Gamze ÖZATILGAN: Çok güzel bir ortam var. Atakum'a yeniden AK belediyeciliği kazandırmak için tuşa bastık. İnşallah el ele vererek Atakum'a AK Parti hayırlı olsun diyeceğiz inşallah. Atakum 5 yıl kaybetti. Vatandaşlar bunu görüyorlar. Sahada Atakum'a kadın eli değmesini istiyorlar. Biz büyük bir heyecan ve aşkla bu yola çıktık.


"KAZANAN MİLLETİMİZ OLACAK"

AK Parti 19 Mayıs Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut İŞBİLİR: AK Parti'nin güzelliklerinden biri seçimleri böyle güzel bir atmosferde yürütmesidir. Üst düzey bir katılım var. Mutlu ve heyecanlıyız. 11 yıl il teşkilatında görev yaptım. Son 5 yıldır il başkan yardımcılığı yaptım. Teşkilatın içinden birisiyim. Çalışmalar çok güzel gidiyor. İlk defa partimden aday adayı oldum. Aday adaylarının sayısının bu kadar çok olması bir zenginlik. Sonunda kazanan partimiz ve milletimiz olacak.

ÖZVERİLİ TEŞKİLAT 

AK Parti Terme Belediye Başkan Aday Adayı Mümin Osman ERTAN: Oldukça yoğun bir katılım var. Bu da AK Parti'de demokrasi kültürünün ne kadar geliştiğini gösteriyor. Sevinçli ve heyecanlıyız. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin tüm ülkemize ve vatandaşlara hayırlı olmasını diliyorum. Seçimlere pozitif katkı sağlayacak adayların ön plana çıkması durumunda, teşkilatımızın özverisi ve milletimizin de teveccühüyle 31 Mart 2024 tarihinde en güçlü şekilde bu seçimden çıkacağız. İlçe başkanlığından istifa ettikten sonraki süreçte sahada çalışmalarımızı sürdürdük ve milletimizin desteğini de gözlemledim. 17 ilçemizi ve Büyükşehir'i Cumhur İttifakı'nın zaferiyle taçlandırmak için her birimiz elimizden geleni gayreti göstereceğiz. 

NEJLA KAYA
SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.