SAMSUN'DA YARIŞMA SÜRESİ UZATILDI
Samsun Ticaret İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, üniversitelerin yeni eğitim-öğretim dönemine başlamasıyla birlikte yarışma komitesi ve katılımcılardan gelen taleplerin değerlendirildiği, bu nedenle daha nitelikli projelerin hazırlanabilmesi için süre uzatımına gidildiği belirtildi.

90 BİN TL PARA ÖDÜLÜ VAR
Toplamda 90 bin TL para ödülü ve projeleri hayata geçirme imkânı sunan yarışmanın, yüksek kaliteli ve uygulanabilir fikirlerin ortaya çıkmasına imkan tanıyacağı ifade edildi. Açıklamada, öğrencilerin, araştırmacıların ve girişimcilerin kooperatifçilik modelini güçlendirecek fikirlerini detaylandırma fırsatı bulacakları vurgulandı.

DETAYLAR İNTERNET SİTESİNDE
Yarışmaya ilişkin detaylı bilgi ve başvuru koşullarının Samsun Ticaret İl Müdürlüğünün resmî internet sitesinden öğrenilebileceği kaydedildi.
"ÖNEMLİ KATKI SAĞLAMASI HEDEFLENİYOR"
Ticaret İl Müdürü Kürşat Turpçu, "Toplamda 90 bin TL'lik para ödülünün yanı sıra, projelerini hayata geçirme imkânı da sunan yarışma, geleceğin kooperatifçilik ekosistemine önemli katkılar sağlamayı hedefliyor" dedi.





