SAMSUN'DA SASKİ'DEN SU KESİNTİSİ DUYURUSU

Samsun'da belirli mahallelerde su kesintileri devam ediyor. Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), 25 Haziran Çarşamba tarihinde bakım ve arıza çalışmaları nedeniyle su kesintisi yapılacağını duyurdu.

25 HAZİRAN TARİHLİ SU KESİNTİSİ VE ÇALIŞMALAR

Terme Kumcağız Mahallesi: 10:00 ile 17:00 saatleri arasında ana şebeke arızası nedeniyle su kesintisi yaşanacak.
Tekkeköy Gökçe Mahallesi: 09:00 ile 12:00 saatleri arasında ana şebeke arızası nedeniyle su kesintisi yaşanacak.
Terme Çangallar Mahallesi: 09:00 ile 10:00 saatleri arasında ana şebeke arızası nedeniyle su kesintisi yaşanacak.
Canik Hasköy ve Teknepınar Mahalleleri: 08:00 ile 12:00 saatleri arasında ana şebeke arızası nedeniyle su kesintisi yaşanacak.
İlkadım Zeytinlik, Saitbey Mahalleleri ve İhsan Saraçlar Sokak: 08:00 ile 12:00 saatleri arasında altyapı çalışması (kanalizasyon) nedeniyle su kesintisi yaşanacak.

SASKİ'DEN UYARI

SASKİ, vatandaşların mağdur olmaması adına su ihtiyaçlarını önceden karşılamaları gerektiğini belirtti. Arıza ve bakım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağı ifade edildi.

Muhabir: DOĞUŞ İLHAN