Samsun'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenlenecek etkinlik, gösteri ve yarışmalarla bayram coşkusu doyasıya yaşanacak.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz sözünü tuttu: Vaatler gerçekleşiyor İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz sözünü tuttu: Vaatler gerçekleşiyor

YARIŞMA VE GÖSTERİLER 

İlk olarak saat 09.30’da Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni yapılacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından, Atatürk Anıtı’na İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce çelenk koyulacak. Saat 10.00'da makam ziyaretleri gerçekleştirilecek. İstiklal İlkokulu Samsun Valiliği'ni, Kalkancı İlkokulu Garnizon Komutanlığını, Abdullahpaşa İlkokulu Büyükşehir Belediyesi'ni Kubilay İlkokulu da İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret edecek. 

Ardından saat 11.00’de Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda kutlama töreni başlayacak. Törende saygı  duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar konuşma yapacak. Tören, şiirlerin okunması, öğrencilerin gösterileri ve halk oyunları ve askeri bandonun konseri ile devam edecek. Saat 11.30'da Doğupark'taki Bandırma Gemisi ziyaret edilecek, saat 12.30'da Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, OMÜ Çocuk Hastanesi'nde tedavi gören miniklerle bir araya gelecek. 

Saat 10.00'da Atakum'daki Şehit Adem Keskin İlkokulu'nda, İlkadım'daki Tepecik İlkokul'nda ve Canik'teki Cahit Zaferoğlu İlkokulu'nda konuşmaların yapılacağı, şiirlerin okunacağı, yarışmaların ve müzikli gösterilerin düzenleneceği kutlama programları gerçekleştirilecek.

Saat 13.30-16.00 saatleri arasında ise Tütün İskelesi'nde Çocuk Şenliği yapılacak.

ELVAN İLHAN 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.