"MASRAFLAR AĞIR"

Belediyeevleri Karşıyakaspor’da, 2007 yılında başkanlığa gelen Mithat Kurumahmutoğlu, o yıldan bu yana 15 kez güven tazeleyerek yoluna devam etti. Kurumahmutoğlu, “1985 yılında Belediyeevleri Karşıyaka Spor Kulübü Canik’te kuruldu.  2007 yılına kadar 22 yılda 8 başkan değişikliği yapılmış, 15 yıldır ise bizim yönetim kurulu ile bugünlere geldik. 15 yılda çeşitli yaş grubunda 16 kez şampiyon olduk. Türkiye şampiyonasına 3 kez katıldık. Koronavirüs sonrası bile 6 takım ile lige katıldık. Şimdi masraflar ağır. İdman topu 400 lira, maç topu 700 lira, forma idman 150 lira, Vezirköprü maç gidiş dönüş 2000 lira. 250 sporcu düşünün ki lisans aktarma masrafları bu yıl 6 bin 200 lira. Çok zor şartlarda devam ediyoruz ”dedi. 

İLK KADIN İDARECİ 

Kurumahmutoğlu, “Biz bir mahalle takımıyız. Bu hususta yönetim kuruluma çok teşekkür ediyorum. Mahalle takımı olmamıza rağmen, Karadeniz’de amatör futbolda, ilk kadın idareci Dr. Semra Öden’i bünyemize kattık. Sonra iş insanı Gülderen Semizoğlu’nu ve 2 dönemdir de Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Müdür Yardımcısı Fizyoterapist Betül Yazıcı Kök’ümüz var. Bu yöneticimize özel sayfa açacağım. İyi bir abla. Çok iyi bir idareci, çok merhametli.  Sporcu çocuklarımıza dini bayramlarda ihtiyaç sahiplerine yardım ediyor. Deplasmanlarda yemek ihtiyacına kadar var. Biz kulüp olarak ona minnettarız. Çok seviyorlar sporcu çocuklarımız Betül ablalarını o da onları” diye konuştu.

KÖK: "ÇOCUKLARI ÇOK SEVİYORUM"

Betül Yazıcı Kök çocuklara güvendiğini belirterek şunları söyledi: “Kulübümüze fizyoterapist olarak yardımcı olmak amacıyla başladım. Bir de baktım yönetimdeyim şimdi ise başkan yardımcısıyım. İdarecilik dışında çocuk sevgisi bende çok üstte. Onların gözlerinde kendi çocuklarımı görüyorum.  2 evladımın yanında 250 de kulübümüzden evlatlarım var. Çok farklı duygu. Yaz kış maçlarımız oluyor. Şartlar hakikaten çok zor. Ama çocuklar sevgisi bunları aşıyor onları çok seviyorum.”

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.